Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Όλη η αλήθεια για τα γεγονότα

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2008/12/11

orthodoxia.grΕπιτέλους έσπασαν τη σιωπή τους εκείνοι που ήξεραν πολύ καλά εκ των προτέρων την εξήγηση για τα γεγονότα που έχουν συγκλονίσει αυτές τις μέρες τη χώρα μας, και είχαν εγκαίρως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Αντιγράφω τμήμα άρθρου που δημοσιεύθηκε προχθές στον έγκριτο ειδησεογραφικό ιστότοπο orthodoxia.gr ο οποίος είναι αλλιώς γνωστός και ως Στύλος της Ορθοδοξίας.  Καθίστε καλά για να μην πέσετε και διαβάστε.  Η φωτογραφία στα δεξιά είναι παρμένη από το ίδιο άρθρο.  Τα έντονα γράμματα δικά μου.

MEGA…ΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
Πως και γιατί η Ορθόδοξη Ελλάδα έγινε περίγελως της Οικουμένης. Σκληρή ανακοίνωση από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Ποιοι οι είναι πραγματικοί υπαίτιοι που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου Η σχέση του «Κώδικα Ντα Βίτσι» με τις καταστροφές.
(09/12/2008 12:23)

Είχαμε εγκαίρως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους υπαιτίους αυτής της πρωτοφανούς τραγικής κατάστασης που βιώνει η Ορθόδοξη χώρα μας. Τους είχαμε ενημερώσει χωρίς καν να λογαριάσουμε τον κίνδυνο να λογισθούμε γραφικοί, κάτι που εξυπηρετεί κυρίως τους ανόητους σκεπτόμενους με γνώμονα τη εγωιστική λογική. Ευθαρσώς τους προειδοποιούσαμε με επιστολή που έστειλε στις 5 Δεκεμβρίου ο διευθυντής της εφημερίδας μας προς την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL να αποτρέψουν την προβολή της βλάσφημης για τον τριαδικό Θεό ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» γιατί θα καταστούν υπαίτιοι της πύλης που θα ανοίξουν στις δαιμονικές δυνάμεις.

Πιθανόν τότε να μας ειρωνεύτηκαν και να μας αγνόησαν, όπως άλλωστε θα έκαναν σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που ανόητα πιστεύουν πως ο Θεός είναι μακράν του κόσμου και δεν παρεμβαίνει… Οι άγγελοι και οι ασώματες δυνάμεις μετά του Παρακλήτου δεν άντεξαν την μεγάλη ύβρη που εξαπέλυσαν από το τηλεοπτικό σταθμό MEGA οι κύκλοι της ανομίας με την προβολή της βλάσφημης ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» και δυστυχώς δεν απέτρεψαν ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε καν υπήρξε αντίδραση από κάποιον άλλον Επίσκοπο.

Μοναδική εξαίρεση μόνο ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των ιδιοκτητών του τηλεοπτικού σταθμού. Έφυγαν οι Ασώματες Δυνάμεις και η προστασία τους εκ της Ελλάδος αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα δαιμόνια για να καταστρέφουν, να δολοφονούν, να λεηλατούν… Απαθείς όλοι μας. Εγκλωβισμένοι στα δεσμά της καλοπέρασης και της χαλαρής μη ομολογιακής πίστης στον τριαδικό Θεό, Μεθυσμένοι από το κρασί της αγνωσίας που ρέει άφθονο στον πλανήτη. Η Ελλάδα βλασφήμησε τον Κύριο και έγινε περίγελως της οικουμένης. Έκανε το Θεό να στρέψει τη ρομφαία του πάνω της. Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θερίζει θύελλες.

Όποιος αντέχει να διαβάσει κι άλλο, το άρθρο συνεχίζει παραθέτοντας ολόκληρη την επιστολή του διευθυντή του «Στύλου της Ορθοδοξίας» προς τη διεύθυνση του Mega, και συνεχίζει με το παραλήρημα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.  Βρίσκεται εδώ: http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1270&obcatid=1

Ευχαριστώ πολύ τον Ίωνα που έθεσε την είδηση υπόψιν μου.

Copyright © 2008 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Άρθρα μέσω RSS
rss Σχόλια μέσω RSS
rss Μόνο τα σχόλια αυτού του άρθρου μέσω RSS
Άρθρα μέσω email
Σχόλια μέσω email

24 Σχόλια to “Όλη η αλήθεια για τα γεγονότα”

  1. avonidas said

    Ε, όχι ρε π…η μου!

    Και να σκεφτεί κανείς ότι έκανα πλάκα, όταν είδα το πρόγραμμα του καναλιού. Έλεγα «πώς και δεν έστειλαν σύρμα να ματαιωθεί η προβολή» οι ρασοφόροι, όπως είχαν κάνει κάτι χρονάκια πριν με τον «Τελευταίο Πειρασμό» (STAR, αν θυμάμαι καλά;)

    Φαντάστηκα κι εγώ ότι ωριμάσανε… πού τέτοια τύχη.

    Να υποθέσουμε λοιπόν ότι κι ο ειδικός φρουρός εκτελούσε… αγγελική αποστολή τιμωρού, όπως ο Σίλας στην εν λόγω ταινία (που δεν είναι και κανένα αριστούργημα, εδώ που τα λέμε);

    ————————————
    2008-12-11, 23:58

    Τώρα το θυμήθηκα: οι ίδιοι δεν είναι που έγραφαν για «βλάσφημες έρευνες» στο CERN; Ε, ρε, γλέντια!

  2. Επίσης στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου orthodoxia.gr θα βρείτε τεραστίου μεγέθους διαφήμιση τύπου «στα μούτρα σου» (όπως λέμε και στα ελληνικά, «ιν γιόρ φέης») που προσφέρει ως «μοναδική προσφορά» «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο», το φλουρί της βασιλόπιτας, κατ’αποκλειστικότητα από το orthodoxia.gr, «προσφέρεται στην τιμή των 7 ευρώ», «μικρότερη δυνατή παραγγελία 5 τεμάχια», τρέξε κόσμε, «παρέχεται με την πρέπουσα συσκευασία δώρου», ακολουθούν τα τηλέφωνα παραγγελίας όπου ο «διευθυντής» Διονύσης Μακρής δίνει ακόμα και το κινητό του μην τύχει και χάσει καμμία παραγγελία.

    Επίσης στην πρώτη τους σελίδα θα βρείτε και άλλες συγκλονιστικές ειδήσεις όπως:
    «Απεβίωσε ο Πατριάρχης Μόσχας Αλέξιος»
    «Η δύναμη της ευλογίας στη θωράκιση του ανθρώπου Τα μυστικά που κρύβονται στο διάβα της ψυχής προς την Ιθάκη. Με ποιόν τρόπο ο άνθρωπος ευωδιάζει ως τριαντάφυλλο»
    «Όχι, διαχωρισμός Εκκλησίας και Πολιτείας Το Έθνος αυτό ζει και πορεύεται λόγω της ταύτισής του με την Ορθοδοξία»

    Στην ενότητα «Ειδήσεις – Θέματα» βλέπουμε τίτλους όπως:
    «Η αρχιερατική ασυδοσία ξεπερνά τα όρια ανοχής του Θεού»
    «Το πάθος, το τίμημα και η εξαετής ποινή φυλάκισης σε Ιεράρχη!»
    «Αναβίωση παλαιών λειτουργικών συνηθειών θέλουν οι νέοι»

    Κάτω από τα «Διεθνή Θέματα» έχουμε εξαιρετικού ενδιαφέροντος ειδησεογραφία, όπως:
    «Υπάρχουν και σήμερα ασκητές της ερήμου, μιμηθείτέ τον»
    «Ανάστησε νεκρό μουσουλμάνο η Παναγία στη Συρία»

    Ενώ παρακάτω υπάρχει ενότητα με τίτλο «Έρευνα» και τίτλους όπως:
    «Εραστές της καταστροφής και της αποτυχίας οι επιστήμονες του CERN»
    «Δυναμώστε την πίστη και σηκώστε το λάβαρο του Θεού»
    «Φρένο στους ασύνετους επιστήμονες του CERN»

  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν… Ο καθένας είναι στον κόσμο του σ’αυτή την χώρα και αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα νομίζω. Το ότι η ταινία έχει προβληθεί και στον κινηματογράφο και επίσης σε όλο τον κόσμο του το έχει πει κανείς;

    Και ωραία λογική, προβλήθηκε μια βλάσφημη ταινία, ας σκοτωθεί ένα παιδί για αντίποινα.. Εεέτσι, αγάπη πάνω από όλα… Χάθηκε μια ζωή χωρίς λόγο κι ο καθένας λέει ό,τι θέλει..

  4. cyrus said

    Είναι γεγονός ότι η βλακεία πονάει — τους άλλους που την ακούνε…

  5. kotsiosp said

    «…βλάσφημης για τον τριαδικό Θεό ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» «. Ντα Βίτσι; Όπως λέμε Κώδικας Ντα Βίτσια;
    «…κατασκευάσματος του Έβραιοσιωνιστικου lobi…». Η θρησκεία της αγάπης. Ωραίο το… lobi πάντως! Gimme the lobi που λέμε. Lobitious.

    Να χαιρόμαστε τους φωτισμένους ιεράρχες μας και τα λαμπρά μέλη της ΕΣΗΕΑ.
    Μόλις είδα το ποστ του Διαγόρα έψαξα αμέσως να βρώ το λινκ, να το πατήσω για να δω αν είναι πραγματική η είδηση ή κάποια φάρσα. Φεύ… Προτείνω να στείλουμε μια επιστολή στον Σεβασμιώτατο Άγιο Πειραιώς κ. Σεραφείμ ρωτώντας τον για το τι πρέπει να γίνει ώστε να εξευμενίσουμε τις ουράνιες δυνάμεις. Καμιά Βιστωνίδα παραπάνω μας βρίσκεται; Κάνα ολυμπιακό ακίνητο; Ή αν προτιμά απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Έχω και Paypal.
    Να ‘ναι καλά πάντως τα παιδιά, μου φτιάξαν τη διάθεση νυχτιάτικα.

  6. […] κομμάτων ή… της Εκκλησίας (που κριτικάρει ο Διαγόρας ΕΔΩ), ή bloggers όπως ο Zalmoxis, o Χρήστος Μόρφος, κ.ά. (θα προσθέσω […]

  7. atheofobos said

    Όχι μόνο οι άγγελοι και οι ασώματες δυνάμεις μας εγκατέλειψαν αλλά πήραν μαζί τους και την Παναγία και πήγαν στην Συρία και άρχισε να ανασταίνει και τους νεκρούς μουσουλμάνους σύμφωνα με το άρθρο
    «Ανάστησε νεκρό μουσουλμάνο η Παναγία στη Συρία»
    Ως χριστιανός δεν έχω από ότι βλέπω πλέον πιθανότητα να αναστηθώ ,θα γίνω μουσουλμάνος!

  8. Μακης said

    Νομίζω πρεπει να στειλουμε επιστολή στην κυβέρνηση και να ζητήσουμε τον τουφεκισμό των ιδιοκτητων του καναλιού MEGA. Μονο έτσι θα επανελθει η τάξη στο Ελληνικο Ορθολοξο Κράτος.

    Ελεος

  9. lololol!!!!
    Να’σαι καλά, Διαγόρα, γέλασα πολύ! Μου έφτιαξε τη μέρα ο Σεραφείμ!

  10. batcic said

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    lololololololol

    Αφού μου κόπηκε η αναπνοή από τα γέλια για πέντε λεπτά, ας δω τώρα το πράγμα λίγο πιο σοβαρά. Αυτούς τους κάφρους ακολουθεί ένα τεράστιο ποσοστό συμπολιτών μας και αναρωτιόμαστε μετά γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά που μας συμβαίνουν;;;;;

    Το μόνο που έχω να παραθέσω είναι δύο στίχοι των Rage Against The Machine από το Township Rebellion. Για την Αμερική το έγραψε ο Zack De La Rocha, αλλά πείτε μου ότι δεν αποδίδει 100% την ελληνική πραγματικότητα (ιδίως όπως τη ζήσαμε τον τελευταίο μήνα)…

    Shackle their minds when theyre bent on the cross,
    when ignorance reigns, life is lost.

    Αλυσοδένουν τα μυαλά τους κάθε που υποκλίνονται στο σταυρό
    και όταν η άγνοια βασιλεύει, η ζωή χάνεται.

  11. Καταρχήν προς όλους, λίγη προσοχή με τις ιδέες παιδιά, εδώ όπως έχουμε παρατηρήσει βασιλεύει η τρέλα, μπορεί κανείς να «εμπνευστεί» και να τρέχουμε μετά!!! :p

    @batcic

    Ναι, το τραγούδι περιγράφει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα (και πολλές άλλες δυστυχώς..)

  12. Pygoskelis Luciferis said

    Προσοχή, η μακροχρόνια κατανάλωση τετραυδροξυκανναβινόλης, η οποία υπάρχει και στο εκκλησιαστικό μοσχολίβανο δύναται να προκαλέσει εις επιρρεπή άτομα ψυχωτικά φαινόμενα όπως μανία καταδιώξεως, παρανοϊκές εμμονές και παραλήρημα.

  13. Πάντως εγώ έχω ακούσει ότι το εκκλησιαστικό μοσχολίβανο δεν είναι παρά ρετσίνι από δένδρα, με το οποίο αντικατέστησαν στις αρχές του αιώνα το χασίς που έκαιγαν μέχρι τότε. Λέγεται δε ότι ονομάζεται «λιβάνι» επειδή η αρχική του έννοια ήταν «χασίς από το Λίβανο». Ξέρει κανείς κάτι σίγουρο γι’ αυτή την υπόθεση;

  14. SimonSays said

    Ρε μανία οι ορθόδοξοι με τον κώδικα Da Vinci. Δε βαριέσαι, να χαιρόμαστε ότι δεν έχουν πια τη δύναμη που είχαν στην εποχή του Καζαντζάκη.

  15. Αν προβληθεί και ο «Τελευταίος Πειρασμός» από τας τηλεοπτικάς οθόνας, θα τελειώσει ο Ελληνισμός!

    Χριστιανοί γρηγορείτε!

    +Πατήρ Κάρολοc+

  16. Ειρήσθω εν παροδω..
    Ο Κωδικας Νταβισντσι ειναι μια απο τις πιο Χαζές ταινιες που (δοκιμασα )
    να δώ
    Καταλλληλη για εντελώς Μπίου
    Φοβουνται φαινεται μη τους παρουν την
    πελατεια

  17. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή κλάψω με κάτι τέτοιο. Από την άλλη, σκέφτομαι: μήπως τους δίνουμε πολύ αξία βρε αδερφέ; Όπως λέει κι’ ο Greek Rider σε πρόσφατό κείμενό του: Μήπως μας αποπροσανατολίζουν και δαπανούμε αδίκως φαιά ουσία για πάρτυ τους, αντίς να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα;

    Σόρρυ κι’ όλας, αλλά σιγά μην ασχοληθώ με τον παπά και τον κάθε άλλον που μιλάει περί δαιμόνων κι’ εγκατάλειψη αγγέλων… Έλεος!

    :-/

  18. next said

    Δώστε μου κάτι τις …. ενα βραβείο βρε αδερφέ, κατι μικρό και ασήμαντο, ενα μπράβο, ΚΑΤΙ τέλος πάντων να πώ και γώ οτι έκανα κάτι σ΄αυτή τη ριμάδα τη ζωή μου. Μου αξίζει μιάς και διάβασα ολόκληρο το ακατέβατο του Σεραφείμ.

  19. Νοσφεράτε, κι εγώ τη βρήκα πολύ χαζή αυτή την ταινία, και τώρα που το σκέφτομαι, πολύ σωστό αυτό που λες περί ανταγωνισμού στη χαζομάρα.

    Ναυτίλε, ε, εντάξει, κάνουμε που και που καμιά πλακίτσα για να περνάει η ώρα. Τι, μόνο σοβαρά θέματα θα γράφουμε; Δεν χόρτασες σοβαρότητα σε όλη την ελληνόφωνη ιστολογόσφαιρα τις τελευταίες μέρες;

    Next, άξιος, άξιος! Κι αφού το διάβασες όλο το παραλήρημα, πες μου τώρα: …

    … τι κατάλαβες; …

    (Αστειεύομαι βέβαια.)

  20. Για αλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Θεός είναι άδικος!
    Όλη η Αθήνα κάηκε και στην πηγή του κακού, στο MEGA, δεν ράγισε τζάμι.

  21. Νίκος said

    Καίνε οι κουκουλοφόροι την Αθήνα, γιατί «Ο Θεός μας τιμωρεί»
    Βρέχει και οι κουκουλοφόροι πάνε σπίτια τους, και «Ο Θεός μας έσωσε από τα χειρότερα».
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! I give up!
    Κύριοι, εστέ βέβαιοι, η απαλλαγή μας από αυτούς θα γίνει χωρίς την συναίνεσή τους…

  22. Ω, τι βλέπω; μέσα στο επαναστατικό πνεύμα των ημερών ο Νίκος!

  23. Αρχαια πνεύματα του κακού, μετατρέψτε αυτό το σάπιο μυαλό , ΣΤΟΝ ΜΑΜΠΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΝΙΝΟ!!!!

  24. omadeon said

    @Διαγόρα και
    @ΑΠΑΝΤΕΣ συν-ιστολόγοι.

    ΕΠΕΙΓΟΝ

    Για λόγους Συλλογικού Συντονισμού Εναλλακτικής Πληροφόρησης συν-αποφασίστηκε πρόσφατα ότι σε ΟΛΑ τα ποστ που αφορούν τα γεγονότα (τη δολοφονία το Αλέξη, διαδηλώσεις, ανακοινώσεις, κλπ)…
    μπαίνουν εθελοντικά τα TAGS «griots» και «#griots», τόσο στην WordPress όσο και στη Blogspot.

    Με αυτό τον τρόπο βρίσκονται τα πάντα πιο εύκολα από αναγνώστες ενώ και οι απόψεις αυτξάνουν σε Συλλογική Δύναμη.

    Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία -νομίζω- της Μπλογκόσφαιρας προέκυψε τόσο επιτακτική η ανάγκη, για συντονισμό τόσων πολλών μπλογκ μαζί, για καλύτερη διαχείριση της Εκρηξης Πληροφορίας από εμάς.

    ————————————
    2008-12-14, 22:57

    @Διαγόρα, προσπάθησα να ειδοποιήσω και τον… Πάνο, αλλά βράσε όρυζα.

    Τα σχόλιά μου τα στέλνει μονίμως στη… ΣΠΑΜέστρα, τώρα πια (μάλλον από κακία ή φόβο πλέον).
    Οπότε, εύχομαι κάποιος να του διαβιβάσει αυτό εδώ.

    @Πάνο και καλυβίστες
    Για λόγους Συλλογικού Συντονισμού Εναλλακτικής Πληροφόρησης συν-αποφασίστηκε πρόσφατα ότι σε ΟΛΑ τα ποστ που αφορούν τα γεγονότα (τη δολοφονία του Αλέξη, διαδηλώσεις, ανακοινώσεις, αναλύσεις κλπ)… μπαίνουν εθελοντικά τα TAGS “griots” και “#griots”, τόσο στην WordPress όσο και στη Blogspot.

    Με αυτό τον τρόπο βρίσκονται τα πάντα πιο εύκολα από αναγνώστες ενώ και οι απόψεις αυξάνουν σε Συλλογική Δύναμη.

    Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία -νομίζω- της Μπλογκόσφαιρας προέκυψε τόσο επιτακτική η ανάγκη, για συντονισμό τόσων πολλών μπλογκ μαζί, για καλύτερη διαχείριση της Εκρηξης Πληροφορίας από εμάς.

    (προέχει η ευκολία ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ, ο Αναγνώστης Πάνω από Ολα).

    Υ.Γ. Δεν βγάζεις και τη ρύθμιση που στέλνει τα ΠΑΝΤΑ από μένα στη σπαμέστρα, BTW?
    Εμπόδισες τους αναγνώστες να αντιληφθούν σημαντικά ποστ, ένα εκ των οποίων νούμερο 1 στη WordPress.

    ————————————
    2008-12-14, 23:00

    http://www.radiobubble.gr/el/blog/radiobubble/2700/3
    Κυρ, 14/12/2008 – 18:27 — radiobubble

    1) Βιντεοσκοπείτε, φωτογραφίζετε, ηχογραφείτε αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους, τις συγκεντρώσεις, τις συνελεύσεις σας. Δημοσιεύστε τα με tag griots. Ο σκοπός είναι μέσα στη θάλασσα του δικτύου να μη χαθούν ντοκουμέντα.
    2) Με βάση το κάλεσμα του radiobubble αλλά και άλλων ομάδων σοβαρών πολιτών που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, καθώς και αξιοποιώντας τις προσπάθειες όσων ήδη ενημερώνουν και καταγράφουν σε δημόσιους διαδικτυακούς χώρους όπως το twitter προσπαθούμε να συντονίσουμε α) μια προσπάθεια έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης και β) αξιοπρεπούς και σοβαρής καταγραφής όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες.
    3) Στο radiobubble ήδη λειτουργούν τα παρακάτω:

    *στο radiobubble.gr/viablogs αναδημοσιεύονται τα πλέον ενδιαφέροντα που γράφονται στα ελληνικά blogs
    *στο radiobubble.gr/worldpress αναδημοσιεύονται τα πλέον ενδιαφέροντα του διεθνούς Τύπου και των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων
    *στο radiobubble.gr/viamassmedia αναδημοσιεύονται τα πλέον ενδιαφέροντα των ελληνικών Μέσων.

    4) Λειτουργεί επίσης μια ομάδα που καταγράφει τους συλληφθέντες και ένα αναλυτικό χρονικό των γεγονότων. Τα πρώτα αποτελέσματα, θα είναι έτοιμα το βράδυ της Τετάρτης 17/12.
    5) Επίσης στο liveradio, από αύριο Δευτέρα, στις 12:30 το μεσημέρι και μέχρι τουλάχιστον τις 10 το βράδυ, θα συνεχίσουμε, τη ζωντανή κάλυψη των όσων συμβαίνουν μέσω των πολιτών/μελών του bubble που βρίσκονται στις διαδηλώσεις, καθώς και μέσω της παρακολούθησης των συμβατικών Μέσων και του προσεκτικού ελέγχου και της διασταύρωσης των όσων μεταδίδουν.

    Έχουν δημιουργηθεί ήδη στο bubble οι ανάλογες ομάδες εργασίας.

    *Τα ντοκουμέντα ήχου, παρακαλούμε να ανεβαίνουν με σαφείς πληροφορίες για το πότε και που ηχογραφήθηκαν ώστε να είναι άμεσα αξιοποιήσιμα. Μπορείτε να τα ανεβάζετε στην κατηγορία copyleft/ήχος με άδεια των Creative Commons.
    *Tα ντοκουμέντα εικόνας/φωτό, να ανεβαίνουν με τον ίδιο τρόπο στο copyleft/εικόνα ή στα blog σας στο bubble.
    *Τα βίντεο σας, για την ώρα, μπορούν να ανεβαίνουν στο YouTube, το Google Video και ανάλογες υπηρεσίες (πάντα με tag griots), κι έπειτα να γίνονται embed στο blog σας στο bubble ή αλλού. Μην ξεχνάτε να βάζετε αναλυτικές πληροφορίες για το πότε και που έγινε η βιντεοσκόπιση κλπ. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχει στηθεί για τα βίντεο και κάτι περισσότερο.

    Περισσότερα για το σκεπτικό και τις πρώτες κινήσεις μας εδώ εδώ κι εδώ.
    Εάν θέλετε να βοηθήσετε στείλτε mail.
    * Σχολιάστε
    * Ιστολόγιο του χρήστη radiobubble
    Tags :
    * 6/12/2008
    * citizens journalism
    * griots
    * Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
    ^
    Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά (Του Ιού – Τ. Κωστόπουλος, Δ. Τρίμης, Α.Ψαρρά, Δ. Ψαρράς)
    Κυρ, 14/12/2008 – 20:50 — via mass media

    Απαντώντας στις 29 Ιουλίου σε ερώτηση του Περικλή Κοροβέση με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα «αστυνομική βία, πειθαρχικός έλεγχος αστυνομικών, εκπαίδευση αστυνομικού προσωπικού», ο αρμόδιος υφυπουργός Παναγιώτης Χηνοφώτης δήλωνε στη Βουλή, μεταξύ άλλων, ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης καθιερώνει τη 10η Δεκεμβρίου, επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, «ως ημέρα πραγματοποίησης εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση του αστυνομικού προσωπικού σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
    Η δήλωση αυτή ηχεί σήμερα σαν ανέκδοτο στ’ αφτιά μας. Και, βέβαια την περασμένη Τετάρτη που είχαμε 10 Δεκεμβρίου κανείς δεν διανοήθηκε να ενεργοποιήσει τη σχετική εγκύκλιο της ΕΛ.ΑΣ. Στη θέση αυτών των «εκδηλώσεων», το αστυνομικό προσωπικό κλήθηκε από την πολιτική του ηγεσία να αντιμετωπίσει το πιο οργισμένο αλλά και αυθόρμητο ξέσπασμα τμημάτων της ελληνικής νεολαίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Σχολιάστε