Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Εγγυήσεις

Μερικές εγγυήσεις που παρέχω προς τους αναγνώστες:

  1. Η ανάρτηση σχολίων με περιεχόμενο που ενδεχομένως να προσβάλλει κάποιους, ή την τιμή τους, ή την αιδώ τους, ή την εθνική τους συνείδηση, ή το θρησκευτικό τους αίσθημα, ή τα ίδια τους τα «θεία» είναι απολύτως ελεύθερη, μεγάλα παιδιά είμαστε.

  2. Δεν θα λογοκρίνω ποτέ κάποιο σχόλιο που τηρεί τους όρους χρήσης, όσο κι  αν με βρίσκει διάφωνο ή μου προκαλεί απέχθεια.

  3. Δεν θα αλλάξω ποτέ το περιεχόμενο κάποιου άρθρου ή σχολίου, δικού μου ή αναγνώστη, κατά τρόπο που να αλλάζει έστω και στο ελάχιστο το νόημά του χωρίς να καταστήσω σαφές το τι άλλαξα και πότε το άλλαξα. (Εξαιρούνται καλωπιστικές και ορθογραφικές διορθώσεις.)

  4. Δεν θα αλλάξω ποτέ κάποια διατύπωση, είτε δική μου είτε σχολιαστή, στην οποία άλλος σχολιαστής έχει αναφερθεί σε κατοπινό του σχόλιο.

  5. Άρθρα μου τα οποία δεν έχουν να πουν κάτι πέρα από το να παραπέμψουν σε κάποιο άρθρο σε άλλο ιστόλογιο θα έχουν τα σχόλια απενεργοποιημένα, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να σχολιάσει να το κάνει στο ιστολόγιο στο οποίο εμφανίστηκε το αρχικό άρθρο. (Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου το αρχικό ιστολόγιο έχει επιδείξει τάσεις λογοκρισίας, ή έχει τα σχόλια απενεργοποιημένα, ή είμαι για κάποιο λόγο τσακωμένος μαζί τους.)

  6. Αν ποτέ αποφασίσω να τερματίσω τη λειτουργία αυτού του ιστολογίου, θα κλείσω μεν τον περαιτέρω σχολιασμό, αλλά όλα τα άρθρα και όλα τα σχόλια που θα έχουν αναρτηθεί μέχρι τότε θα παραμείνουν προσπελάσιμα έτσι ώστε τίποτα να μην πάει χαμένο. (Το αντίθετο θα συνιστούσε λογοκρισία όλων όσων με είχαν κάποτε τιμήσει καταθέτοντας τη γνώμη τους.)

  7. Ενόσω το παρόν ιστολόγιο λειτουργεί, δεν πρόκειται ποτέ να κλείσω το σχολιασμό σε κάποιο άρθρο, παρά μόνο για λόγους αποφυγής σπαμ, κι αυτό μόνο αν το άρθρο είναι πολύ παλιό και έχει πάψει προ πολλού η διεξαγωγή συζήτησης σε αυτό.

  8. Εγγυώμαι το απόρρητο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγουν οι επισκέπτες μου όταν αναρτούν σχόλια, και υπόσχομαι πως δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τις διευθύνσεις αυτές για κανένα σκοπό εκτός από προσωπική ένα-προς-ένα επικοινωνία. (Μερικές φορές η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή.)

Διαβάστε επίσης:

Copyright © 2008 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης