Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2010: όλα τα ζώδια!

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2009/10/15

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το έγκυρο ιστολόγιο diagoras.wordpress.com προσφέρει εντελώς δωρεάν προς τους αναγνώστες του εκτεταμένες και ακριβέστατες αστρολογικές προβλέψεις για το έτος που πρόκειται να διανύσουμε.

Με την ισχύ της διορατικότητας του Διαγόρα.

Προσοχή στις απομιμήσεις.

Κάντε κλικ στο ζώδιό σας για να διαβάσετε τι σας επιφυλάσσει το 2010!

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

nero_horoscope1


ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Κριούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Ταύρους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Δίδυμους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Καρκίνους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Λέοντες, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Παρθένους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Ζυγούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Σκορπιούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Τοξότες, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Αιγόκερους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Υδροχόους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΙΧΘΕΙΣ
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2010 για εσάς τους Ιχθείς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή κάθε τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Μέσα στο 2010 θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2010, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2010 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2010, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα. Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

Copyright © 2009 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Άρθρα μέσω RSS
rss Σχόλια μέσω RSS
rss Μόνο τα σχόλια αυτού του άρθρου μέσω RSS
Άρθρα μέσω email
Σχόλια μέσω email

69 Σχόλια to “Αστρολογικές προβλέψεις για το 2010: όλα τα ζώδια!”

  1. Γιατί έχεις μόνο γκόμενες στις εικόνες; Οι άντρες δεν έχον ζώδιο; Πολύ σεξιστικό το βρίσκω αυτό!!! :-)

  2. Σου ζητώ συγγνώμη Μελάνη μου, δεν είχα καμία πρόθεση να επιδοθώ σε σεξισμό. Το ερώτημά σου είναι εύλογο, και ίσως να πρέπει να θέσω το ίδιο ερώτημα στον ιστότοπο από τον οποίο δανείστηκα αυτά τα ωραιούτσικα – χαζογκομενίστικα ζωδιακά σύμβολα, το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θυμάμαι καν από που τα πήρα.

  3. Νικόλαος said

    Συγχαρητήρια για τις προβλέψεις! Πιστεύω ότι είναι το πρώτο ωροσκόπιο που θα επαληθευτεί 100%!

  4. Batcic said

    Διαγόρα είσαι θεός! Μόλις έμαθα ότι ταιριάζω απόλυτα με τη γυναίκα μου! Είμαι παρθένος κι εκείνη ζυγός και συμπτωματικά τα ωροσκόπια μας γράφουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μακράν το εγκυρότερο ωροσκόπιο που έχω διαβάσει…

  5. Φίλε Batcic, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά… έδωσες καθόλου συνειδητή σκέψη σε αυτό που έγραψες;

    Διαγόρα είσαι θεός!

    Μιλάμε, αυτή είναι η πλήρης αναίρεση και διαστροφή του είναι μου!

  6. Batcic said

    Απολογούμαι Διαγόρα! Συνήθως γράφω:
    – Είσαι θεός, no offense!

    Μεγάλη αβλεψία…

  7. Po said

    εμένα μου λένε και τον καφέ (πάλι αι γυναίκαι Αόρατη Μελάνι!!!) θέλω να μου κάνεις ένα έγκυρο ρεπορτάζ.

  8. Διαγόρα με έσωσες!

    Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, οι προβλέψεις σου θα είναι έγκυρες 100% και θα με οδηγήσουν στην επιτυχία και την Νιρβάνα!

  9. ellinaki said

    Απίστευτο! Μπορώ σε παρακαλώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τόσο έγκυρο αστρολογικό χάρτη που φαίνεται να κουβαλάει τη σοφία και τη γνώση από τα βάθη των αιώνων;;

  10. Βεβαίως και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, Ελληνάκι. Οι όροι χρήσης εξηγούν ότι τα πάντα στο παρόν ιστολόγιο είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, χωρίς να χρειάζεται καν να μου ζητηθεί η άδεια, αρκεί να συνοδεύονται από αναφορά στην πηγή.

    Μιλώντας για καφέ… δείτε και αυτό: Kameleonet: Καφε-τζούς!

  11. vanessa111 said

    βρε τι κανουν οι ασχετοι για να κατηγορουν κατι που δεν κατεχουν…

  12. Ενώ εσύ, Βανέσσα, είσαι σχετική, και το κατέχεις το ζήτημα σε επίπεδα άπιαστα για εμάς, ε;

    Κοίτα, αν θες ν’ανοίξεις συζήτηση, με επιχειρήματα κλπ, κάνε το. (Είδα το ιστολόγιό σου και ξέρω πως μπορείς.) Αν όχι, το ν’αφήνεις ένα υποτιμητικό σχολιάκι-κουτσουλιά και να στρίβεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα εποικοδομητικό.

    Για κάποιο λόγο το όνομα της Βανέσσας παραπάνω δεν εμφανίζεται ως σύνδεσμος προς το ιστολόγιό της, παρ’οτι η wordpress φαίνεται να αναγνωρίζει τη διεύθυνση του email της. (Γι’αυτό και εμφανίζει εικονίδιο.) Το ιστολόγιο της Βανέσσας φαίνεται να είναι αυτό: http://vanessa111.wordpress.com/ και σας διαβεβαιώνω πως έχει μπόλικο ενδιαφέρον. (Ευτυχώς ελάχιστα ασχολείται με αστροπαπαρολογίες.)

  13. Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΝΤΑΝ
    http://athriskos.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=577

  14. Σταύρο Βασδέκη, μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τις αυτοδιαφημίσεις σου. Το να αφήσεις μία φορά ένα σχόλιο που περιέχει σύνδεσμο προς το δικό σου ιστολόγιο δεν είναι μεμπτό, αλλά όταν το σχόλιο δεν περιέχει απολύτως τίποτε άλλο παρά μόνο τον αυτοαναφορικό σου σύνδεσμο, και το να το κάνεις αυτό συνέχεια, και το να κάνεις μόνο αυτό και τίποτε άλλο, καταντά ξέρεις αηδία.

  15. Διαγόρα, έχεις δίκιο. Η προπαγάνδα πράγματι όχι μόνο προκαλεί αηδία αλλά είναι από τη φύση της και σιχαμερή. Σ’ευχαριστώ που με ανέχτηκες τόσο καιρό και σου υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσω.
    Γειά σου Σταύρος Βασδέκης

  16. Σταύρο, εσύ επιλέγεις βέβαια το τι θα κάνεις, εγώ πάντως οφείλω να σου επισημάνω ότι δεν είναι ανάγκη «να μην με ξαναενοχλήσεις». Θα σε συμβούλευα τόσο στο παρόν ιστολόγιο όσο και στα άλλα που πηγαίνεις (νομίζω σε έχω δει στου Ροΐδη) να κάθεσαι και να συμμετέχεις στη συζήτηση, και άμα έχεις σημαντικά πράγματα να πεις, κι άμα τα λες ωραία, θα κινήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου και ο κόσμος θα επιλέξει από μόνος του να έλθει και στο δικό σου ιστολόγιο να σε διαβάσει. Αυτό θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από το να σκορπάς σύνδεσμους από εδώ κι από εκεί.

  17. Διαγόρα, γεια σου και χαρά σου.
    Αισθάνθηκα ξανά την ανάγκη να σου αποδώσω το δίκιο σου για την ορθή παρατήρηση που μου έκανες. Εξ αιτίας σου διόρθωσα τη αδέξια και άτσαλη αυτή συμπεριφορά μου. Ξέρεις όμως ότι ο κάθε ατελής άνθρωπος πάντοτε ψάχνει δικαιολογίες ακόμη και για την πιο αγενή συμπεριφορά του. Στα πλαίσια αυτής λοιπόν της διαδικασίας, ομολογώ ότι δεν μου στάθηκε ικανό να την αποφύγω, θα προβώ στο συγκεκριμένο ατόπημα λέγοντας ότι υπέρ των θεμάτων που προπαγανδίζω εξάσκησα την διαφήμιση κι όχι υπέρ του ατόμου μου. Καλώς ή κακώς φαίνεται ότι φέρθηκα ωσάν να υπέπεσα στον ανεμοστρόβιλο της πολεμικής δύνης, και στην νοοτροπία που διατείνεται ότι στον πόλεμο και …. επιτρέπονται τα πάντα.
    Σε χαιρετώ και σ’ ευχαριστώ, Σταύρος.

  18. Σταύρο, χαίρομαι που είμαστε λογικοί άνθρωποι και συζητάμε απροκατάληπτα, λογικά και πολιτισμένα.

  19. Sky said

    Διαγόρα γιατί όλα τα ζώδια έχουν την ίδια πρόβλεψη?

  20. Επειδή το παρόν άρθρο φιλοδοξεί να είναι τόσο φιάσκο όσο το αντικείμενο που πραγματεύεται, Sky.

  21. Θανάσης said

    Το πιο κοντινό στην πραγματικότητα ωροσκόπιο που έχω διαβάσει (και) για τον εαυτό μου!!
    Είναι από τις πρώτες, ωραίες σελίδες του site σου που διάβασα, στο οποίο έφτασα από link (και όχι, βέβαια, αναζητώντας ωροσκόπια…). Θα «σκαλίσω» με ευχαρίστηση τις υπόλοιπες σελίδες και τις παραπομπές!

  22. Καλή διασκέδαση, Θανάση. Ένα καλό σημείο αφετηρίας, αν δεν το έχεις βρει ήδη, είναι η σελίδα «Επιλεγμένα Άρθρα»

  23. Θανάσης said

    Ευχαριστώ πολύ, Διαγόρα, για την υπόδειξη. Ήδη χάθηκα με το σερφάρισμα και σε άλλα links, όπως το «Νυστέρι» με αφορμή την πρώτη σελίδα σου. Το επόμενό μου βήμα θα ήταν αυτό που πρότεινες, πριν ξαναπεράσω από το σημείο όπου απαντώ τώρα. Είμαι βέβαιος ότι θα βρω και άλλα θέματα που θα με παρακινήσουν σε σχόλια!

  24. […] εγώ δεν έχω να πω κάτι, απλά θα την παραπέμψω στις αστρολογικές μου προβλέψεις για το ζώδιό της, και θα της αφιερώσω το παρακάτω βιντεάκι από το […]

  25. Προς τον δυστυχισμένο / την διστυχισμένη / το δυστυχισμένο που έφτασε σε αυτή τη σελίδα κάνοντας αναζήτηση για «αστρολογικες προβλεψεις για ντορα μπακογιαννη»: πάρε μια βαθιά ανάσα παιδί μου, και μετά κράτα την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις, ώστε να λήξει η δυστυχία σου!

  26. marianna said

    ρε….με δουλευετε?….αφου ολες οι προβλεψεις τα ιδια γραφουν…!ελεος!…αν ειναι να κοροιδευετε τον κοσμο…καν’τε το…αλλα πιο εξυπνα!

  27. Marianna, δεν το’ πιασες. Θα σε βοηθήσω. Για πες μου σε παρακαλώ, έχεις την εντύπωση πως άλλες προβλέψεις που γράφουν διαφορετικά πράγματα για το κάθε ζώδιο δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο;

  28. ΜΑΡΥ said

    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ!!!!!!!

  29. Μαρυ, πουλιά στον αέρα πιάνεις!

  30. […] blog του, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσιεύει τις αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος. Μην παραμελήσετε να τον επισκεφθείτε για να δείτε τι […]

  31. Διόδωρος ο Κιτιεύς said

    Τέλειο το ωροσκόπιο!Με γέμισε αισιοδοξία! Και από χρόνου!

  32. Χαίρομαι που σου άρεσε, Διόδωρε. Κάνουμε ότι μπορούμε. Καλές γιορτές.

  33. Outraged said

    eww είναι σίγουρο πως θα υπάρχει 100%…αποτυχία στις προβλέψεις σας :p

  34. JP said

    Τόσο σχετικος με την αστρολογία έπαθα πλακα !!!!!!
    Ελπίζω να βγόυν αυτά που λές για το δικό μου ζώδιο και θα σε παρακαλούσα οταν μπορείς
    και έχεις χρόνο και θέλεις να δείς και τον προσωπικό μου ζωδιακό χάρτη ,,,,,,χοχοχοχοχοχο
    Η αλήθεια είναι οτι είμαι στα 40.000χλμ …………
    Τελικά ξέρεις πολλά …..
    Τσίνα Οπα
    @@@@@@@@@@@
    Οπα Τσίνα
    χαχαχαχαχαχα
    Αυτά καλές γιορτές σε όλους και να υπάρχει και λίγος
    σεβασμός σε αυτόυς που τους αρέσει η αστρολογία ……
    Καλή χρονιά
    Merry Xmas ¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪♥ ♥ ♥ ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ ♪♫•*¨*•.¸¸♥ Merry Xmas
    *Και αυτό για τους όρους χρήσης η ανάρτηση σχολίων είναι απολύτως ελεύθερη, εφόσον τα σχόλια:

    1.Είναι γραμμένα στα Ελληνικά.

  35. JP, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ξαναγράψεις το σχόλιό σου στα Ελληνικά.
    Έσβησα την πρώτη έκδοση που ήταν σε greeklish, φαντάζομαι πως αυτό σε βρίσκει σύμφωνο.

    Καλές γιορτές και καλή χρονιά και σ’ εσένα!

    Όσο για το περί σεβασμού σε αυτούς που τους αρέσει η αστρολογία, εγώ θα έλεγα πως τους αξίζει τόσος σεβασμός όσος αξίζει σε οποιαδήποτε άλλη πληθυσμιακή ομάδα που έχει προτιμήσεις / πεποιθήσεις / τοποθετήσεις που προκαλούν γέλιο / θυμηδία / αποστροφή. Πόσος είναι αυτός ο σεβασμός; δεν ξέρω ακριβώς πόσος, αλλά σίγουρα με άνεση κάτω από το όριο που θα καθιστούσε ανεπίτρεπτη τη σάτιρα και τον χλευασμό, πόσο μάλλον αν σκεφτείς ότι (κατά τη γνώμη μου πάντα) τέτοιο όριο δεν υφίσταται για απολύτως κανένα ανθρώπινο κάμωμα.

    Και μια υποσημείωση για όσους αρέσκονται στο να παίζουν με τις λέξεις: ναι, τα άτομα στα οποία αρέσει η αστρολογία αξίζουν του πλήρους σεβασμού που αρμόζει σε κάθε άνθρωπο. Οι πεποιθήσεις τους είναι αυτές που είναι για τα μπάζα και αξίζουν κάθε γελοιοποίηση. Αλλά τι είναι ο κάβουρας και τι είναι το ζουμί του; Μέσα σε συνήθη πλαίσια γραπτής ανταλλαγής απόψεων τείνουμε να θεωρούμε τους ανθρώπους ταυτόσημους με τις πεποιθήσεις τους, και αυτό είναι πρακτικό και βολικό. Μόνο αν τα πράγματα πάρουν άσχημη ροπή εκτός αυτών των πλαισίων οφείλουμε να σταθούμε για μια στιγμή και να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι στην πραγματικότητα άλλο ο άνθρωπος, και άλλο οι πεποιθήσεις του, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι διάφορες φρικαλεότητες της ιστορίας όπου άνθρωποι διωκόντουσαν όχι για το τι έκαναν, αλλά για το τι πίστευαν. Το τράβηξα μακριά, ε;

  36. dkv said

    ωραια. Τώρα πήγαινε βρες μια ζωή που να σε κάνει να νιώθεις σημαντικός, ώστε να μην περιμένεις να επικυρωθείς κοροιδεύοντας τους γύρω σου.

    Είναι χειρότερο να είσαι ένας ηλίθιος που κοροιδεύει με τετριμμένο χιούμορ αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια, από το να είσαι ένας ηλίθιος που πιστεύει στα ζώδια.

  37. Dkv, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου και για το διδακτικό απόφθεγμα.
    Εσύ δεν μας είπες, σε ποιά κατηγορία ηλιθίων ανήκεις;

  38. dkv said

    Δεν είναι προφανές ; Στο δεύτερο.
    Εσύ στο πρώτο, για την περίπτωση που δεν το κατάλαβες

  39. elina said

    Καλημέρα και χρονια πολλά… οτι και να πω είναι λιγο…. είσαι ΠΑΝ-άσχετος και εχεις και τα μούτρα να απαντάς σε όσους σε σχολιάζουν… μα αλήθεια τώρα.. τι περίμενες; να σου πούμε μπράβο εχεις τρελό χιούμορ; γέλασα; μα εκτός του οτι οι προβλέψεις σου είναι για – μη πω…. δεν έχεις και ίχνος χιούμορ! Μα τόσα εχουν βγει πια στο ιντερνετ… τα ζώδια μετα το σεξ.. τα ζώδια στη δουλειά… πως αλλάζεις μια λάμπα ανάλογα με το τι ζώδιο είσαι…. ας διαβαζες αυτα κι ας τα εκανες copy paste… ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς
    Ευχομαι λοιπόν ο καινούριος χρόνος να σου φέρει αγάπη, υγεία, λογική και λίγο χιούμορ που όλοι χρειαζόμαστε για να τα βγάλουμε πέρα….
    Α! και είμαι ζυγός….. αλλά οκ… διάβασα το Ταύρο…. χαχαχαχαχαχαχα αντε γεια!!!!

  40. Γιατρός Του Ικα said

    Dkv το πρόβλημα είναι ότι αν ο Διαγόρας σταματήσει όπως λές να κοροίδεύει τους γύρω του θα πάψει να είναι ηλίθιος.Εσύ θα πάψεις να πιστεύεις ποτέ στα ζώδια;Και κάτι άλλο.Υπάρχει και άλλη μιά κατηγορία ηλιθίου.Αυτή που προσπαθεί να δικαιώσει τις απόψεις του κάνοντας υποθέσεις για τα κίνητρα όσων ασκούν κριτική στις απόψεις του αντί να επικεντρώσει στην ουσία των όσων λέγονται.Αυτή η κατηγορία είναι:ο αθεράπευτα ηλίθιος.
    Πράγμα που με φέρνει στην Elina που πιστεύει ότι πρέπει να είναι κανείς σχετικός για να απορρίψει αυτή την κουταμάρα που λέγεται αστρολογία.Welcome to the 21st century boyz and gals!

  41. dkv said

    Τα ζώδια, όπως και οι θρησκείες, έχουν μία βασική ρίζα και λέγονται υπαρξιακά άγχη. Ένας άνθρωπος που παριστάνει το βαθυστόχαστο, αν είναι όντως, θα πρέπει να ξέρει ότι κοροιδεύοντας ανθρώπους αγχωμένους, που ψάχνουν να βρουν τρόπους να καθησυχάσουν και να έχουν ελπίδες για το αύριο, είναι σαν να κοροιδεύει έναν άρρωστο.
    Είσαι και γιατρός.
    Αν είχατε και μόνο τη δυνατότητα να αντιληφθείτε τους ανθρώπους και τον κόσμο, θα ντρεπόσασταν για αυτά που ξεστομίζετε.
    Και ωραία, 21st century και μαλακίες, ακυβέρνητο καράβι είναι το σύμπαν; Έχετε απαντήσει σε ερωτήματα τέτοια; Δεν έχετε ως επιστήμονες αντιληφθεί ότι διαρκώς επιβεβαιώνεται το απίθανο; Είναι πιο πιθανό να γεννήσε η άμωμη παρθένα και λιγότερο πιθανό να δημιουργούνται μαγνητικές δυνάμεις ανάμεσα στους πλανήτες; Η παλίρροια ξέρετε πως δημιουργείται; Ή όλο το σύμπαν κινείται κι εσείς μένετε ανεπηρέαστοι;
    Εγώ είμαι μια ηλίθια που ενδίδει στις ανησυχίες της. Εσείς είστε ηλίθιοι που ενδίδουν σε μία ψευδαίσθηση εξυπνάδας. Κι αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί κάποιοι άλλοι ηλίθιοι σας αναγνωρίζουν κιόλας.

  42. dkv said

    Και ειλικρινά, αν γινοταν έξυπνα θα γέλαγα, γιατί έχω συναίσθηση του τι κάνω.
    Η επανάληψη όμως ενός κρύου αστείου που πέρσυ μου είχε φανεί κάπως χαριτωμένο, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κύριος γλυκάθηκε από τον κόσμο που έφερε στο blog του η αναζήτηση ‘προβλέψεις’ και είπε να ξανακάνει στον εαυτό του το ίδιο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

  43. elina said

    Dkv… χειροκροτώ!!!!

  44. Σχόλιο #39: «[…] είσαι ΠΑΝ-άσχετος […] Μα τόσα εχουν βγει πια στο ιντερνετ […] ας διαβαζες αυτα κι ας τα εκανες copy paste… ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς»
    Elina, πρώτη φορά ακούω να δέχεται κάποιος επικρίσεις επειδή σκαρφίστηκε κάτι πρωτότυπο αντί να κάνει αντιγραφή και επικόλληση αυτά που είπε κάποιος άλλος. Συνήθως, ξέρεις, αυτό που επικρίνεται είναι το αντίστροφο. Αλλά βέβαια κατανοώ ότι ακριβώς αυτό που έγραψες το επιβάλλει η κουλτούρα της γενικής αμορφωσιάς και του άρπα κόλλα από την οποία προέρχεσαι, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την αντιγραφή και τη μίμηση, τον άκριτο ενστερνισμό της κάθε δημοφιλούς πλάνης, την αναμάσηση της κάθε εμπορικής επιτυχίας, και την προσκόλληση σε πρότυπα, στυλάκια, και μόδες. Ουσιαστικά αυτό που μου λες είναι ότι με το να είμαι πρωτότυπος δείχνω την ασχετίλα μου ως προς την κουλτούρα σου, γιατί υπάρχουν τόσα θαυμάσια προϊόντα της κουλτούρας σου που θα μπορούσα να είχα αντιγράψει αντί να πρωτοτυπήσω. Elina μου, ξέρεις που την έχω γραμμένη την κουλτούρα σου;

  45. elina said

    Απο τη αμορφωσιά και το άρπα κόλλα που προέρχομαι, ξέρω πως όταν ενας άνθρωπος στέκεται σε μία κουβέντα απο ένα ολόκληρο κείμενο σημαίνει πως δε ξέρει τι να πει και θέλοντας να πικάρει τον άλλον κρατάει αυτό σαν πάτημα… Λοιπόν.. να εξηγήσω οκ; Εγώ δεν είπα να αντιγράψεις… είπα ότι σε σχέση με όόόόόόλα αυτά που γράφεις καλύτερη θα ήταν η αντιγραφή… δηλαδή κι εγώ τη σνομπάρω την αντιγραφή, αλλά σε σχέση με αυτά που γραφεις…. κατάλαβες;;; Αν οχι, μπορώ να στο εξηγήσω και σε άλλες γλώσσες!!!! (Αλήθεια εσένα η αμορφωσιά σου μεχρι που φτάνει;;;) Κι αν θεωρείσαι έτσι πρωτότυπος… τι να σου πω… είσαι πολύ γελοίος.. Και για να σου απαντήσω… φαντάζομαι οτι τη κουλτούρα μου την έχεις γραμμένη εκεί που έχω γραμμένο κι εγώ εσένα!!!
    Δε θα ξαναμπώ στο φόρουμ σου, – μη σου δίνουμε και αξία – αλλά χαίρομαι πολύ που πέρασα απο δω, γιατί, απο προσωπική εμπειρία, θα μπορώ να λέω σε όλα τα υπόλοιπα φόρουμ το πόσο γελοίος είσαι!!! αντε, καλή χρόνια και καλά μυαλά!!!

  46. Dkv, μια και το πρώτο σκέλος των όσων έγραψες προσπάθησες να το θέσεις σε κάπως διανοουμενίστικα πλαίσια, θα κινηθώ κι εγώ σε τέτοια πλαίσια.

    Ακριβώς όπως είπες, τα ζώδια, οι θρησκείες, και γενικά οι κάθε λογής δεισιδαιμονίες βασίζονται σε υπαρξιακά άγχη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι καλώς έχουν ως έχουν, ή ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ανθρώπινης φύσης. Αν ήταν, τότε εγώ και η παρέα μου θα ήμασταν όλοι ανώμαλοι, και ο σκεπτικισμός θα ήταν παρά φύσιν εγκεφαλική δραστηριότητα.

    Ρίχνοντας μια ιστορική ματιά στην πορεία της ανθρωπότητας θα λέγαμε ότι μπορούμε να διακρίνουμε κάποια τάση: την τάση για ΠΡΟΟΔΟ. Κάποτε βρισκόμασταν διαρκώς μέσα στην πείνα, μας θέριζαν οι αρρώστιες, φοράγαμε γούνες ζώων, και μας απασχολούσε το αν οι χοροί και οι θυσίες στον πανίσχυρο Τζου-Τζου που κατοικεί στην κορφή του μεγάλου δέντρου θα ήταν επαρκείς για να εξασφαλίσουν ένα καλό κυνήγι. Σήμερα είμαστε γενικά χορτάτοι, σχετικά υγιείς, φοράμε κουστούμια και ταγιεράκια, και μας απασχολεί το κατά πόσο τα προγράμματα που βλέπουν τα παιδιά μας στην τηλεόραση είναι εποικοδομητικά για την διαπεδαγώγησή τους. Αυτό, κουτσά στραβά, λέγεται πρόοδος. Τώρα, μερικοί από εμάς είμαστε πεπεισμένοι ότι διανοητές τύπου Λιακόπουλος δεν αποτελούν το απαύγασμα της ανθρώπινης προόδου, και ότι η πρόοδος θα συνεχίσει. Θεωρούμε δε ως μια από τις εκφάνσεις της προόδου τη γενική μείωση της δεισιδαιμονίας στην ανθρώπινη κοινωνία. Δεν πιστεύουμε ότι είναι κάτι που μπορεί να κατανικηθεί και να εξαλειφθεί εντελώς, είναι όμως κάτι που μπορεί και αξίζει να καταπολεμηθεί, να υπάρχει ένας αντίλογος στη βλακεία που μαστίζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Να διατηρείται, με άλλα λόγια, κάπου αναμμένη η φλόγα της λογικής, έτσι ώστε αν μη τι άλλο, τα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα σε τούτη την κοινωνία να έχουν τουλάχιστον μια ευκαιρία να δουν ότι υπάρχουν και άλλες οδοί πέρα από την πεπατημένη της άκρατης δεισιδαιμονίας και της ηλιθιότητας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στήνουμε ιστολόγια όπως το παρόν και λέμε αυτά που λέμε.

    Εκείνοι που έχουν απόλυτη ανάγκη το αποκούμπι της δεισιδαιμονίας είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να δώσουν την παραμικρή σημασία στο παρόν ιστολόγιο. Ο διάλογος που κάνουμε είναι σε μεγάλο βαθμό για εσωτερική κατανάλωση, και απευθύνεται επίσης και στον τυχαίο περαστικό που μπορεί να μην έχει δώσει μέχρι στιγμής αρκετή σκέψη στο όλο θέμα, και του οποίου η άποψη μπορεί να επηρεαστεί από αυτά που θα διαβάσει εδώ.

    Το αν είναι σωστό ή όχι να κοροϊδεύεις έναν άρρωστο εξαρτάται από το είδος της αρρώστιας και από το τι κάνει ο ίδιος για να αναρρώσει. Αν πρόκειται για κάποιον που πάσχει από κάποια ανίατη αρρώστια, ή για κάποιον που πάσχει από ιάσιμη αρρώστια και ακολουθεί τα ενδεικνυόμενα για να γιατρευτεί, τότε βεβαίως και δεν είναι καθόλου σωστό να τον κοροϊδεύεις. Όταν όμως κάποιος που πάσχει από ιάσιμη αρρώστια προσπαθεί να βρει γιατριά με μαντζούνια και επικλήσεις στο μεταφυσικό, τότε βεβαίως και είναι απολύτως σωστό να τον δείχνουμε με το δάχτυλο και να τον κοροϊδεύουμε, και αυτή ακριβώς είναι η αναλογία που ισχύει στην περίπτωση της αστρολογίας.

    Για να σου το πω με άλλα λόγια, η παύση κάθε αντιλόγου στη δεισιδαιμονία με το πρόσχημα ότι «η δεισιδαιμονία είναι το αποκούμπι των απελπισμένων» οδηγεί σε μία κοινωνία στην οποία τελικά χάνεται η γνώση (που ιστορικά έχουμε αποκτήσει με κόπο) ότι η δεισιδαιμονία δεν είναι παρά μία αυταπάτη, και τελικά τα μαντζούνια και οι τσαρλατάνοι γίνονται όχι μόνο το σύνηθες, αλλά και το κανονικό. Αυτή η προοπτική σε εμάς δεν αρέσει, και υψώνουμε τις φωνές μας εναντίον της. Σε όποιον πάλι δεν αρέσουν οι φωνές μας, ας κλείσει τα αυτιά του, έτσι κι αλλιώς και που τα έχει δεν τα πολυχρησιμοποιεί.

    Τώρα, στο δεύτερο σκέλος των όσων έγραψες τα έκανες λίγο σαλάτα, κι έτσι θα αφήσω το διανοουμενίστικο ύφος και θα σου απαντήσω σε κάποιο επίπεδο που να συνδυάζεται ευχάριστα με σαλάτα.

    > ακυβέρνητο καράβι είναι το σύμπαν;

    Το σύμπαν κυβερνάται (για όσους αρέσκονται σε λογοπαίγνια) από τους νόμους της φύσης.

    > Έχετε απαντήσει σε ερωτήματα τέτοια;

    Ω, ναι. Αλλά κι αν σε κάποιες εξαιρετικά εξειδικευμένες πτυχές των θεωριών βάσει των οποίων κατανοούμε αυτή τη στιγμή τον κόσμο εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν μερικά αναπάντητα ερωτήματα, αυτό σε καμία απολύτως περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι αυτομάτως τα κατακάθια των καφέδων δεν μπορεί παρά να προμηνύουν το μέλλον. Δεν υπάρχει συσχέτιση. Ένα σπασμένο τζάμι σε έναν ουρανοξύστη δεν διορθώνεται κατεδαφίζοντάς τον και στήνοντας τσαντίρι στη θέση του.

    > Δεν έχετε ως επιστήμονες αντιληφθεί ότι διαρκώς επιβεβαιώνεται το απίθανο;

    Οι λέξεις «επιβεβαίωση» και «απίθανο» είναι βέβαια υπερβολικά ασαφείς για να μπορέσω να δώσω κάποια ίσια απάντηση στο ερώτημά σου, αν όμως υποθέσω τι είναι πιθανόν να εννοείς χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις, η σύντομη απάντηση είναι: «Ε λοιπόν, όχι, δεν έχουμε αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Μήπως θα ήθελες να μας διαφωτίσεις;»

    > Είναι πιο πιθανό να γεννήσε η άμωμη παρθένα και λιγότερο πιθανό να δημιουργούνται
    > μαγνητικές δυνάμεις ανάμεσα στους πλανήτες;

    Όχι, δεν κατάλαβες, να σου εξηγήσω. Το να γέννησε η άμωμη παρθένα δεν είναι ούτε πιθανό ούτε απίθανο, είναι φύσει αδύνατον. Το ότι υπάρχουν δυνάμεις βαρύτητας ανάμεσα στον ήλιο και στους πλανήτες και πάλι δεν είναι πιθανό ή απίθανο, είναι δεδομένο.

    > Η παλίρροια ξέρετε πως δημιουργείται;

    Ναι, ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως δημιουργείται. Εσύ μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις μια εγκυκλοπαίδεια (ας πούμε την ελληνόφωνη ή την αγγλόφωνη Βικιπαίδεια) πριν ρωτήσεις αυτή την κοτσάνα;

    > Ή όλο το σύμπαν κινείται κι εσείς μένετε ανεπηρέαστοι;

    Αυτό φαντάζομαι πως είναι ένα ρητορικό ερώτημα στο οποίο δεν καλούμαι να απαντήσω. Το πρόβλημα με εσάς τους φίλους της αστρολογίας είναι ότι φέρνετε στο στόμα σας το σύμπαν χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα σχετικά με το τι είναι το σύμπαν, πως δουλεύει, και ποια είναι η θέση του ανθρώπου σε αυτό. Και φυσικά έχετε την εντύπωση που είναι φυσικό κι επόμενο να έχει ο αδαής, δηλαδή ότι είστε στο κέντρο του και αυτό περιστρέφεται γύρω από εσάς.

  47. ΘΒ said

    Κουίζ :

    Ποιος νομπελίστας έχει αστρολογικό ινστιτούτο υπό την καθοδήγηση του;

  48. Γιατρός Του Ικα said

    1ον Δεν είμαι γιατρός.Είναι ιντερνετικό ψευδώνυμο.

    2ον Ίσως δεν θα έπρεπε να postάρω γιατί ο Διαγόρας απάντησε επί της ουσίας μιά χαρά.Εκείνο που με έκανε τελικά να αλλάξω γνώμη (πέραν της κακής μου συνήθειας να μην μπορώ να κρατήσω κλειστό το στόμα μου)είναι η απίστευτη προσπάθεια του Dkv να ντύσει με επιστημονικοφανή «επιχειρήματα» την υπεράσπιση από μέρους του αυτής της απίστευτης μπούρδας και απάτης που λέγεται αστρολογία.Dkv μιλάς για μαγνητικές δυνάμεις.Καταρχάς η ένταση του μαγνητικού πεδίου των διαφόρων ουρανίων σωμάτων δεν είναι κάτι το άγνωστο ή το μυστικιστικό.Μετριέται,ξέρουμε πόση είναι η έντασή του και ξέρουμε ότι αν για παράδειγμα ο μαιευτήρας σου φορούσε στο χέρι του ένα ρολόι που κουρδίζεται με μαγνητάκια η ένταση του μαγνητικού πεδίου από το ρολόι του θα ήταν δισεκατομμύρια φορές ισχυρότερη από αυτή του μαγνητικού πεδίου του Δία ή του Ερμή για παράδειγμα.Το ίδιο ισχύει και για το βαρυτικό πεδίο του μαιευτήρα σου.

    Μίλησα για 21ο αιώνα διότι τώρα ξέρουμετα εξής:Οι αστερισμοί είναι φανταστικά σχέδια στον ουρανό που τα πλάθει το ανθρώπινο μυαλό.Ξέρουμε μάλιστα ότι άλλοι λαοί έχουν συνδυάσει διαφορετικά αυτά τα σχήματα και έχουν καταλήξει σε διαφορετικά σχέδια και σε άλλους,άσχετους αστερισμούς με αυτούς στους οποίους στηρίζεται η αστρολογία.Ξέρουμε επίσης ότι επειδή αυτό που βλέπουμε στον νυχτερινό ουρανό ως μιά δισδιάστατη προβολή αντιστοιχεί σε μιά τρισδιάστατη κατανομή των αστέρωων στο σύμπαν,οι αστέρες που συναποτελούν τους αστερισμούς της αστρολογίας δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Μπορεί κάποιος απ’αυτούς να βρίσκεται πιό κοντά στον ήλιο απ’ότι αυτοί οι αστέρες μεταξύ τους.Ξέρουμε επίσης στατιστικά ότι οι δήθεν ομοιότητες ανάμεσα στους ανθρώπους που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο είναι τετριμμένες και θα μπορούσαν να ισχύουν για κάθε ομάδα ανθρώπων ενώ ταυτόχρονα η προβλεπτική τους ικανότητα είναι μηδενική.

    Αυτά και πολλά άλλα για την απάτη της αστρολογίας ξέρουμε στον 21ο αιώνα που προφανώς δεν τα ξέρουν ακόμη στη Μεσαιωνική Ευρώπη ή στη νεολιθική μεσοποταμία που ζείτε.

    ΥΓ 1:Elina επειδή είμαι κάπως ανασφαλές άτομο (είμαι Υδροχόος,κολάει αυτό στο αστρολογικό μου προφίλ;) μπορείς να με χειροκροτήσεις και μένα.Ο Διαγόρας δεν έχει ανάγκη,είναι νίντζα.

    ΥΓ 2:@Θ.Β. Στα παλιά μας τα παπούτσια.(Δεν είναι ακριβώς αυτόπου σκέφτηκα αλλά ποιώ την ανάγκη φιλοτιμία).

  49. Χμμμ, στο σχόλιο 46 μου διέφυγε το γεγονός ότι το περί μαγνητικών δυνάμεων ανάμεσα σε πλανήτες που έγραψε η Dkv αναφερόταν στην αστρολογία, και της απάντησα νομίζοντας ότι αμφισβητούσε τη γνώση της επιστήμης σχετικά με τη βαρύτητα. Ευχαριστώ που το υπέδειξες, Γιατρέ-του-Ίκα-που-στην-πραγματικότητα-δεν-είσαι-γιατρός. (Αλήθεια, γιατί δεν επιλέγεις κάποιο άλλο ψευδώνυμο; κάτι που να μην προκαλεί σύγχυση; «Μέγκελε» ας πούμε, αν επιμένεις να παραμείνεις σε ατελέσφορα ιατρικά πλαίσια;)

  50. Γιατρός Του Ικα said

    O Mengele ατελέσφορος;Tες πα.Είναι πλέον αργά για μένα Διαγόρα.Θα φέρω με εγκαρτέρηση ασκητή τις συνέπειες της αρχικής ατυχούς επιλογής μου FOR EVA!

  51. albastrel said

    Αγαπητέ Διαγόρα χρόνια πολλά. Διάβασα τα ζώδιά σου που είναι εξαιρετικά ακριβή στις προβλέψεις. Ιδιαίτερα μου άρεσε η στατιστική του 8,33%. Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι πάντα τέτοιες εύστοχες και με Humor προβλέψεις.

  52. Χρόνια πολλά και σ’ εσένα, Albastrel!

  53. Πυγοσκελής Ο Πευκοφυλλος said

    Άκουσα το ωροσκόπιό σου στον Orange, χτές στις 18:30. Η πλάκα ήταν ότι δεν κατάλαβαν ότι ήταν φάρσα μέχρι το Δίδυμο.
    Έλεος πια.
    Να πω την αμαρτία μου, σαν φάντασι και μύθος – ή σαν τρόπος να προβλέψεις τις κινήσεις ενός αστρολογουντα- μου αρέσει η αστρολογία. Αλλά μέχρι εκεί. Μέχρις της αναμφισβήτητης απόδειξης ότι οι κινήσεις των πλανητών έχουν κάποια σχέση με τη δομή του χαρακτήρα και τις συνθήκες του μέλλοντος-για άμεση επιρροή του Δια π.χ. ούτε να το συζητάει κανείς, πιο πολλή επιρροή ασκεί στα οπίσθιά μου η καρέκλα μου-, θεωρώ ότι η αστρολογία παραμένει μύθος και φάντασι.

  54. Ω, Πιγκουΐνα, πες μου σε παρακαλώ περισσότερα! Σε ποιά εκπομπή ήταν, πως έγινε, με ποιόν τρόπο έφτασαν μέχρι το Δίδυμο, ποιός ήταν που δεν κατάλαβε πως ήταν φάρσα, πως και δεν το κατάλαβε, αν έγινε αναφορά στο ιστολόγιό μου ή αν παρουσιάστηκε αόριστα ως ένα «εύρημα», πες μου τα όλα!

    Όσο για τη ρομαντική πλευρά της αστρολογίας, στο ποσοστό που της έδωσα ποτέ σημασία την έβρισκα κι εγώ ελκυστική, μέχρι που συνειδητοποίησα πως γίνεται πολύ κακή χρήση της συνολικά, και υποβάθμισα συνειδητά την αρέσκειά μου σε αυτήν. Είναι κάτι σαν το ποδόσφαιρο: αν το εξετάσεις σε κενό, (πως λέμε ιν ε βάκιουμ;) είναι αναμφίβολα ένα όμορφο άθλημα, έχει κομψότητα, έχει έναν καλό συνδυασμό ταχύτητας και αγωνίας, παρουσιάζει μια ωραία εικόνα, είναι με άλλα λόγια συμπαθητικό. Αλλά μετά αν αναλογιστείς όλη την παρελκόμενη (υπο-)πολιτισμική χαβούζα του οπαδισμού, τον χουλιγκανισμό, τη σαπίλα της βιομηχανίας του θεάματος, την παραγωγή ψευδών ινδαλμάτων, τα βρώμικα παρασκήνια με τα στοιχήματα και τα στημένα παιχνίδια, κλπ, και αν είσαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, είναι νομίζω μία υγιής αντίδραση να αποστασιοποιηθείς και να μη θέλεις ούτε να το βλέπεις, ούτε να το ακούς το ποδόσφαιρο.

  55. MIKA said

    θα ήθελα πραγματικά να γελάσω με όσα γράφεις, πρέπει όμως να καταλάβεις οτι προσπαθώντας να δείξεις οτι είσαι ανώτερος από αυτούς που πιστεύουν στα ωροσκόπια πέφτεις στην παγίδα του ίδιου σου του εαυτού. γίνεσαι ρηχός και κακότροπος. ίσως θα έπρεπε να ψάξεις να βρείς για ποιό λόγο προκαλείς τους άλλους….υπαρξιακά προβλήματα ή απαγοήτευση απο την κενή ζωή σου???
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ:η πραγματική ζωή δεν βρίσκεται στα φόρουμς…… φιλάκια και καλά μυαλά!!!

  56. Μικα, θα ήθελα πραγματικά να δεχθώ τις συμβουλές που μου δίνεις, πρέπει όμως να καταλάβεις ότι προσπαθώντας να δείξεις οτι είσαι ανώτερη από εμένα που τα λέω σε εκείνους που πιστεύουν στα ωροσκόπια πέφτεις στην παγίδα του ίδιου σου του εαυτού… (κατανοείς, φαντάζομαι, πως πάει η συνέχεια.)

  57. Rodia said

    Αργησα να το μελετηξω και την πατησα! :)
    Ξεχασα να κανω αποψυξη στο ψυγειο… ξεχασα να ψωνισω αυτοκινητο για να εχω λαστιχα να αλλαζω… ΦΤΟΥ! αχαχαχαχα…

  58. Δεν πειράζει, Ροδιά, τώρα που το μελέτηξες θα ξέρεις και για του χρόνου. (Θα είναι ολόιδιο, όπως και το περυσινό, και το προπέρσινο.)

  59. επαναστατης said

    ενας αθεος δεν πρεπει να πιστευει στα ζωδια.εκτος και δεν ειστε αθεοι.τα ζωδια ξερετε απο που προερχονται.

  60. cyrus said

    Ο «επαναστάτης» επαναστατεί και ενάντια στην ανάγνωση: αρνείται να διαβάσει, και ως εκ τούτου αδυνατεί να κατανοήσει. Απλώς πετάει την κουτσουλιά του και φεύγει.

    Είναι παράξενο πουλί ο «επαναστάτης». Αλλά τελευταία βλέπουμε πολλές εμφανίσεις. Μάλλον θα υπάρχει φωλιά εδώ κοντά.

  61. Rodia said

    @ Cyrus LoL !!!
    λες να υπαρξει προβλημα όταν σκάσουν τα τσόφλια των αυγών;

  62. cyrus said

    Άσε, Ροδιά, θα γεμίσουμε νεοσσούς που θα τιτιβίζουν ακατάσχετα και θεόφαλτσα…

  63. …ή θα κροταλίζουν ενοχλητικά και ανατριχιαστικά.

  64. marulaki said

    Αστεία-αστεία πρέπει όντως να κοιτάξω τα λάστιχά μου σύντομα!! Η πρόβλεψη πέφτει μέσα, τι σου είναι, ρε παιδί μου η επιστήμη!!! :)

  65. noir said

    Διαγόρα, φέτος δεν έχει ζώδια; (και βέβαια εννοώ copy-paste αφού απο-δε-δειγ-μέ-να είναι όσο πιο μέσα θα μπορούσε να πέσει ο καλύτερος αστρολόγος του γαλαξία – μη πω του σύμπαντος και γίνω υπερβολικός.
    Όχι τίποτε άλλο αλλά πρέπει να ρίξεις ξόβεργες για περίεργα πουλιά, να διασκεδάσουμε λιγάκι… Και κάνω και την άκρως επιστημονική πρόβλεψη ότι κάποια/κάποιος (συνήθως κάποια μιας και μιλάμε για ζώδια) θα σου γράψει το καταπληκτικά καινοφανές «μην κοροιδεύεις τους χαζούς (σαν εμένα) για να νοιώσεις… ανώτερος (επειδή εγώ νοιώθω κατώτερος/η)». Το λέει ο αστρικός σου χάρτης.

  66. Έχεις δίκιο, Noir, πρέπει κάτι να κάνω γι αυτό. Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες. Τις τελευταίες μέρες είμαι πηγμένος στη δουλειά, αλλά θα ξεκλέψω λίγο χρόνο χάριν εορτών.

  67. […] Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου) Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου) Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου) Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου) Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) […]

  68. Πολύ καλό, ξεράθηκα με το post αλλά και με κάποια σχόλια που κατηγορούν το άρθρο διότι είναι λέει ίδια τα ζώδια και ότι είσαι άσχετος με την αστρολογία… Μέχρι και ένας που πετάχτηκε κατηγορώντας διότι (λέει) δεν ισχύουν τα ζώδια! Το γέλιο είναι πηγή ζωής, ευχαριστώ τον αρθρογράφο και τους εκλεκτούς σχολιαστές για αυτό το αναπάντεχο δώρο πρωί πρωί…

    Δηλώνω επίσης κατηγορηματικά, πως είναι εξαιρετικά ακριβής η περιγραφή του ζωδίου μου και μάλιστα, πιο κοντά στην πραγματικότητα από οτιδήποτε σχετικό έχω διαβάσει ως τώρα. Εάν διαβάσουν προσεκτικά το ζώδιό τους και οι όσοι αμφισβητίες, είμαι σίγουρος πως θα διαπιστώσουν ακριβώς το ίδιο. Ασχέτως εάν οι προβλέψεις τυχαίνει να συμπίπτουν για όλα τα ζώδια, ακριβώς λόγω του ότι αυτές τις ημέρες (για όσους γνωρίζουν) η περιστροφή του ήλιου περί τον άξονά του είναι ακριβώς η ίδια με την αντίστοιχη ταχύτητα των λαμπρότερων αστεριών όλων των αστερισμών-ζωδίων…

  69. […] Aries (21 March – 20 April) Taurus (21 April – 20 May) Gemini (21 May – 21 June) Cancer (22 June – 22 July) Leo (23 July – 23 August) Virgo (23 August – 22 September) Libra (23 September – 23 October) Scorpio (23 October – 22 November) Sagittarius (23 November – 21 December) Capricorn (22 December – 19 January) Aquarius (20 January – 18 February) Pisces (19 February – 20 March) […]

Σχολιάστε