Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2009: όλα τα ζώδια!

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2009/01/01

Για τις προβλέψεις του 2010 δείτε εδώ:
  Αστρολογικές προβλέψεις για το 2010:  
όλα τα ζώδια!  

 

Ακολουθούν οι προβλέψεις του 2009.

Ίσως να μην το ξέρατε αυτό, αλλά μεταξύ των άλλων προσόντων που έχω είμαι και αστρολόγος-μέντιουμ, και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την πρόβλεψη του μέλλοντος.  Με αυτή μου την ιδιότητα λοιπόν σας ετοίμασα ένα ωραίο ωροσκόπιο για ολόκληρο το 2009. Κάντε κλικ στο ζώδιό σας για να διαβάσετε τι σας επιφυλάσσει το νέο έτος!

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

nero_horoscope1


ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Κριούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Ταύρους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Δίδυμους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Καρκίνους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Λέοντες, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Παρθένους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Ζυγούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Σκορπιούς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Τοξότες, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Αιγόκερους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Υδροχόους, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

ΙΧΘΕΙΣ
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Γεμάτο εξελίξεις και συναρπαστικό διαγράφεται το 2009 για εσάς τους Ιχθείς, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Ο πλανήτης Δίας θα συνεχίσει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά φέτος, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά. Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε στο πρώτο εξάμηνο του 2009, είτε στο δεύτερο. Ο τυχερός σας αριθμός είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα  ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.  Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πριν να είναι αργά. Αφιερώστε λίγες μέρες πριν μπει η καινούργια χρονιά για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

Copyright © 2009 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Άρθρα μέσω RSS
rss Σχόλια μέσω RSS
rss Μόνο τα σχόλια αυτού του άρθρου μέσω RSS
Άρθρα μέσω email
Σχόλια μέσω email

61 Σχόλια to “Αστρολογικές προβλέψεις για το 2009: όλα τα ζώδια!”

  1. exergy said

    Μετά από αυτό το ωροσκόπιο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια. Πραγματικά ήταν το χρησιμότερο ωροσκόπιο που έχω διαβάσει. Καλή χρονιά με υγεία και σύνεση.

  2. AMANTA said

    Καταπληκτικό! Το 2009 προβλέπεται ακριβώς το ίδιο με του άντρα μου! Διάλεξα λοιπόν τον ιδανικό για μένα; Πριν 30 χρόνια ακριβώς αραβωνιάστηκα και από τότε ειμαστε μαζί. Και ήρθες εσύ Διαγόρα να επιβεβαιώσεις τις σωστές μου επιλογές!
    Καλή σου Χρονιά, ευχαριστούμε για την παρουσία σου εδώ.
    ΥΓ. Τι ζώδιο είσαι;

  3. nextmind said

    LOL:) υπέροχος, ολοστρόγγυλος ζωδιακός κύκλος. Άντε βρε παλιοπαγανιστές, και του χρόνου με κύβο. Εύγε Διαγόρα εξαίρετη σύλληψη!
    Τώρα θα μου πεις εγώ γιατί χαίρομαι?.. Έ! όπως και να το κάνεις, είναι σπουδαίο να ανήκεις στο πετυχημένο 8.33% του πλήθους των ανθρώπων….

  4. prkls said

    Εξαιρετικά χρηστικαί αι αστρολογικαί προβλέψεις και συμβουλαί σας, αξιαγάπητε άνθρωπε!

    Επιτρέψατέ μου όμως μια μικρούλα διορθωσούλα:
    Σύμφωνα με έγκυρους αστρολογικούς κύκλους που με μυστικοσυμβουλεύουν, αι πιθανότηται που έχω δια να κερδίσω το Λόττο, είναι επακριβώς μία εις τας 13.983.816 πιθανότητας (ούτε μία παραπάνω).
    :-)

    Και βεβαίως, ευτυχές και αίσιον το 2009 δι’ υμάς και διά το υμέτερον ευλόγιον!

  5. espectador said

    Δεν ηξερα οτι ο Διας μπορει να επηρεασει την ζωη μου-η Αφροδιτη ναι, την επηρεαζει… Λοττο δεν σκεφτηκα ποτε να παιξω, με βαλατε σε σκεψεις με τις πιθανοτητες σας…Αραγε αυτοι οι Παλαιστινιοι εκει περα τι ζωδιο ειναι? Και οι ισραηλινοι? Στο ιδιο ζωδιο ολοι? Ο Αρης μαλλον τους επηρεαζει αυτους. Και ο Κορκονεας τι ζωδιο ειναι αραγε? Να βγαλουμε το «δι»? Και οι αλλοι που εριξαν το οξυ στην εργαζομενη γυναικα? Το ζωδιο της Ελλαδας, της γης ολοκληρης? Ερωτηματα της 1ης του ετους? Οχι μονον…
    Τις ευχες μου παντως για οτι καλυτερο και δημιουργικωτερο και τις ευχαριστιες μου για την πολυ ομορφη παρεα και επικοινωνια.

  6. Ava said

    Πολύ καλό :-)
    Καλή χρονιά

  7. Καλή χρονιά Διαγόρα εύχομαι και μακριά για όλους από ανορθολογικές δοξασίες και θρησκευτικές εμμονές.

  8. Π said

    Καλή χρονιά!

    Σχετικό με το ποστ και αυτό το παλιό του Randi.

  9. avonidas said

    Καλή Χρονιά.

    Ο «Αιγόκερως» γράφεται με ωμέγα, όπως και ο μονόκερως. Εξαιρούνται ο ρινόκερος και ο κωλόκαιρος.

    (Δεν είμαι Αιγόκερως)

  10. Νίκος said

    Και ο ρινόκερος, «ρινόκερως» εγράφετο επί καθαρευούσης, αγαπητέ Βονιδά, εσυλλήφθης (sic) αδιάβαστος!!

    Καλή χρονιά σε όλους μας!!

  11. vloutis said

    ╔══╦══╦══╦══╗
    ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
    ╔═╝║║║║║║║╚╝║
    ║╔═╣║║║║║╠═╗║
    ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
    ╚══╩══╩══╩══╝
    ¤ø„¸¨°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
    ¨°º¤ø„¸ HaPpY ¸„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨ NeW yEaR“°º¤ø„¸
    ¸„ø¤º “°º¤ø„¸ ¤ø…

    vloutis.wordpress.com
    vloutis.blogspot.com

  12. Εxergy, καλή χρονιά επίσης!

    Αμάντα, καλή σου χρόνια κι εσένα! δεν φαντάζομαι να την εννοείς την ερώτηση, μάλλον πλάκα μου κάνεις!

    Nextmind, ευχαριστώ, και χρόνια πολλά!

    Περικλή, χρόνια πολλά! Δεν ξέρω που άκουσες εσύ για 13.983.816 πιθανότητες, εγώ πάντως έχω ακούσει τον Dan Gilbert να λέει στα TED talks ότι επενδύοντας τα χρήματά σου στο Λόττο έχεις τόσες πιθανότητες να δεις κέρδος όσες και αν τα ρίξεις στη λεκάνη του αποχωρητηρίου και τραβήξεις το καζανάκι. (Η ομιλία είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, τη συνιστώ, μπορείτε να τη βρείτε εδώ: Dan Gilbert: Exploring the frontiers of happiness. Τη βρήκα από εδώ: Μεταπτυχιακό ΜΙΘΕ: Γνωσιακή Επιστήμη – Τα μυστικά της (συνθετικής) ευτυχίας ΙΙ) Ευχαριστώ πολύ δια τας ευχάς σας και ανταποδίδω!

    Espectador, ανταποδίδω τις ευχές και χαίρομαι που τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

    Άβα, καλώς όρισες, και χρόνια πολλά! Χαίρομαι που σε βλέπω από εδώ. Ελπίζω να βρίσκεις ενδιαφέρουσα την πραμάτεια μου.

    Greek Rider, καλή χρονιά! Ευχαριστώ για τις ευχές, και ανταποδίδω!

    Π, καλή χρονιά και σ’εσένα! Εξαιρετικός ο Randi, ευχαριστώ για τον σύνδεσμο.

    Avonidas, καλή χρονιά! Το Αιγόκερως γραφόταν με ωμέγα όταν μεγαλώναμε, αλλά απ’οτι φαίνεται δεν γράφεται έτσι πλέον. Το λέει κι ο Φυτράκης.

    Νίκο, καλή χρονιά!

    Κώστα Βλουτή, καλή χρονιά! (Ωραίο ascii-art!)

    Και σε όλους όσους διάβασαν το άρθρο χωρίς να σχολιάσουν:
    godt nytt år, καλή χρονιά, happy new year!

  13. atheofobos said

    Εξαιρετικά χρήσιμο και ουσιαστικό το ωροσκόπιο αυτό.
    Μόνο για μένα έχει ένα μικρό λαθάκι.
    Εχω ψυγείο που κάνει αυτόματη απόψυξη!
    Καλή χρονιά πάντως!

  14. dmast said

    Καλή χρονιά σε όλους.

    (Έλεος! Κάθε 15.000 χιλιόμετρα αλλαγή ελαστικών; Μήπως εννοείς σέρβις; Μήπως ήθελες να γράψεις 45.000;)

  15. […] Αστρολογικές προβλέψεις για το 2009: όλα τα ζώδια! Ίσως να μην το ξέρατε αυτό, αλλά μεταξύ των άλλων προσόντων που […] […]

  16. Χμμμμ….
    Πολύ σημαντικές οι πληροφορίες που μας δίνεις φίλε Διαγόρα! Και ιδιαίτερα εξειδικευμένες για κάθε ζώδιο! Αυτά για να μάθουν ορισμένοι εξυπνάκηδες, που λένε οτι η αστρολογία δεν είναι επιστήμη και αποτελεί το νόθο παιδί της θρησκείας…

    Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!

  17. AMANTA said

    Διαγόρα! Καλημέρα!
    Οπως ειδες γραφω οτι οι προβλέψεις για το ζώδιό μου συμπιπτουν με τις προβλέψεις για το ζωδιο του άντρα μου, και ηθελα να δω αν υπάρχουν οι ίδιες για σένα! :-)

  18. Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ο αριθμός επισκεπτών που έχουν φτάσει σε αυτό το άρθρο μέσω μηχανών αναζήτησης για όρους σχετικούς με ωροσκόπια. Σε μία σχετικά φυσιολογική μέρα, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε μηχανές αναζήτησης και καταλήγουν σε εμφανίσεις σελίδων στο ιστολόγιό μου είναι πάνω-κάτω ως εξής:

    τεχνη ρητα γνωμικα (2)
    αγιος βασιλης γελοιογ (2)
    συκοφαντια γνωΜΙΚΑ (2)
    αγια γραφη pdf (2)
    για τον δάσκαλο (2)
    τα μαθηματικα στη φυσ (1)
    ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤ (1)
    γελοιογραφίες πρωτοχ (1)
    ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ (1)
    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕ (1)
    γνωμικά για καλή πρωτ (1)
    κρίνος (1)
    diagoras mhlios (1)
    γνωμικα για την πρωτο (1)
    εοφ (1)
    ΚΡΕΤΙΝΟΣ (1)
    γεροντας παισιος (1)
    mia sex clip (1)
    ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (1)
    χριστουγεννιατικα αν (1)
    Ελλαδιστάν (1)
    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΝ (1)
    ερωτικα βοηθηματα (1)
    kill (1)
    ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ (1)
    fasistes (1)
    aγγελάκι στη κορυφή το (1)
    απαγορευτικά σήματα (1)
    αινστάιν γνωμικά (1)
    Μαντ μαξ 4 (1)
    εθιμο να στολιζουμε χ (1)
    ΑΡΟΚΑΡΙΑ ΦΥΤΟ (1)
    bulgarmak (1)
    αγγελάκι σε δέντρο αν (1)
    max weber αναρχικος (1)
    μερσεντες (1)
    γνωμικά με θέμα τη φύσ (1)
    ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ (1)
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ (1)
    Δεν υπάρχει αρκετή αγ (1)
    πολεμικα γνωμικα (1)
    ΙΕΡΩΝΥΜΟς ΟΡΚΟς (1)
    «my stroke of insight» rapidshare (1)
    μπομπιτ (1)

    ——————————————————————————
    Χθες, οι όροι είχαν ως εξής:

    αστρολογικές προβλέψ (13)
    ωροσκοπιο 2009 (12)
    θρησκεια (11)
    ζωδια προβλεψεις 2009 (9)
    προβλεψεις ζωδιων 2009 (9)
    αστρολογικές προβλέψ (9)
    ζωδια 2009 προβλεψεις (7)
    προβλεψεις για το 2009 (6)
    2009 ζωδια (6)
    σκορπιος 2009 (4)
    αστρολογικες προβλεψ (4)
    ζωδια 2009 (4)
    προβλέψεις για το 2009 (4)
    αστρολογικες προβλεψ (4)
    ωροσκοπια 2009 (4)
    ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ (3)
    provlepseis gia to 2009 (3)
    αστρολογικεσ προβλεψ (3)
    ζωδια προβλεψεις για (3)
    ιχθεις 2009 (3)
    ζωδια 2009 προβλέψεις (3)
    ζωδια προβλεψη 2009 (3)
    ΙΧΘΕΊΣ 2009 (3)
    Προβλέψεις για το 2009 (3)
    diagoras (3)
    ΣΑΜ ΧΑΡΙΣ pdf (2)
    γεροντασ παισιοσ (2)
    τοξοτης 2009 (2)
    ΝΤΕΝΕΤ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ (2)
    προβλεψεις για το 2009 ζ (2)
    Ζώδιο Καρκίνος 2009 (2)
    δίδυμοι 2009 (2)
    kill (2)
    τεχνοτροπια τοιχου (2)
    e-shop (2)
    religulous (2)
    greek flag (2)
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009 (2)
    ζωδια 2009 ζυγος (2)
    ζωδια που ευνοουνται 2 (2)
    ζωδιακεσ προβλεψεισ 20 (2)
    κριος β δεκαημερο 2009 (2)
    προβλεψεις ζωδιων για (2)
    ωροσκόπια 2009 (2)
    ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (2)
    προβλεψεις 2009 ζωδια (2)
    γκουερνικα (2)
    προβλεψεις ζωδιων 2009 (2)
    2009 ζώδια (2)
    ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨ (2)

    ——————————————————————————
    Το μόνο παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι τόσοι κακόμοιροι ανίδεοι είχαν την τύχη να διαβάσουν το μήνυμα. Ελπίζω να τους μπήκαν ιδέες στο μυαλό.

  19. […] Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου) Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου) Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου) Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου) Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) […]

  20. omadeon said

    Α χα χαχαχα…
    Τόξερα ότι κάποιο λάκκο είχε η φάβα,
    αλλά δώδεκα λάκκους με την ίδια φάβα… ποτέ δεν θα το μάντευα! :)

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕΣ ΔΙΑΓΟΡΑ. Χρόνια πολλά και γελαστά.

  21. Εμένα δεν μου την έσκασε!
    Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως δεν ανήκω στην μάζα.
    Διότι ανήκω στο ζώδιο του Οφιούχου και την Αφροδίτη μου την έχω …γραμμένη καθότι της έδωσα τα δύο μήλα σ΄ένα παπούτσι να πάει με τον αντρούλη της να φτιάξει την κωλοοικογένειά της όξω απ΄τον παράδεισο.
    Όσο για το Λοττο …….
    κάτι δεν πάει καλά με τις στατιστικές σας.
    Αυτοί που κερδίζουν κάθε βδομάδα θα κέρδιζαν αν πετούσαν κάθε μέρα ένα ευρώ στη λεκάνη της τουαλέτας;
    Και πως είναι οι πιθανότητες 1/14.000.000 τη στιγμή που είμαστε 10-11.000.000 και ΔΕΝ παίζουν όλοι; (και μη μου πείτε πως κάποιοι παίζουν 2-3-..30, δελτία)
    Είπαμε , άθεοι είμαστε όχι μ…
    γαμώ το Λοττο μου γαμώ και το κωλο ΚΙΝΟ και το κωλοΛαϊκό λαχείο…
    άτιμη κοινωνία
    .
    .
    .
    καλή χρονιά.

  22. Ανώνυμος said

    καλο φιλε μου Διαγορα..μ’αρεσεις…

  23. houlk said

    «Mέσα στο 2009 θα δείτε σημαντική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.»
    E! αφού είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, μπορώ πλέον να χαλαρώσω. Πολύ δε περισσότερο, καθως φαίνεται ότι η χώρα μας πρόκειται να εξελιχθεί σε παράδεισο οικονομικής ευημερίας.
    Ειλικρινά, το ωροσκόπιό σου Διαγόρα, βελτίωσε κατά πολύ την οπτική, κάτω από την οποία βλέπω το νέο έτος.
    Καλή μας χρονιά λοιπόν.

  24. Σαος said

    Μπράβο, έτσι! Δυστυχώς, πολύς κόσμος περιμένει να μάθει το μέλλον του από άλλους, ενώ το πιο σοφό είναι να δημιουργεί το μέλλον του ο ίδιος με τις πράξεις του.

  25. Νίκος said

    @αλέξανδρος ανδρουλάκης
    Statistics, dear alex, pure statistics…
    Το 1/14.000.000 το δίνει η μία στήλη στο λόττο.
    Στο ζόκερ είναι ~1/25.000.000
    Αν μπορούσες να φανταστείς την μικρότητα της πιθανότητας, δεν θα έπαιζες.
    Αν πιστεύεις στο μεταφυσικό, παίζεις μία στήλη για να δώσεις το μέσον στην «Θεά τύχη» να στα χαρίσει χοντρά.
    Η πραγματική ανταπόδωση του ενός ευρώ που δίνεις, είναι η ενεργοποίηση των ενδοκρινών αδένων στην σκέψη του κέρδους. Με ένα ευρώ αγοράζεις πολύ περισσότερη πιθανότητα για ένα κέρδος π.χ. 30000 ευρώ, αλλά δεν προκαλεί τέτοια έσω έκκριση η αναμονή του κέρδους αυτού, καθώς δεν λύνει «το πρόβλημα της υπόλοιπης ζωής σου».
    Εγώ προσωπικά, για πιθανότητα 1/14.000.000, δέχομαι το εξής:
    Δύο κληρώσεις την εβδομάδα, στο ενδεχόμενο «επιτυχίας» να μου πάρουν την περιουσία, στο ενδεχόμενο «αποτυχίας» να πάρω 5 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζω μηνιαίο επίδομα ~45 ευρώ.

  26. iLiAs said

    ..με τέτοιες προβλέψεις, κοιμάμαι ησυχος :)
    Καλη χρονιά με υγεία :)

  27. Αθεόφοβε, χαίρομαι που το ωροσκόπιό μου για εσένα έχει μόνο ένα τόσο μικρό λαθάκι. Καλή χρονιά!

    Dmast, καλή χρονιά και σ’εσένα. Χμμμ, δεν ξέρω, το 15,000 το βρήκα κάπου. Ίσως να ήταν μίλια. Αν μου βρεις μία αξιόπιστη αναφορά θα το διορθώσω.

    Ανορθόδοξε, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και σ’εσένα!

    Omadeon, χρόνια πολλά και γελαστά και σ’εσένα επίσης.

    Αλέξανδρε, καλή χρονιά!

    Ανώνυμε, χαίρομαι που σου αρέσω. Καλή χρονιά κιόλας.

    Χούλκ, χαίρομαι που σε έκανα να νιώσεις καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς να κρατάς μικρό καλάθι. Καλή χρονιά!

    Καλή χρονιά, Σαος, και καλώς όρισες.

    Καλή χρονιά και σ’εσένα Ηλία, και καλώς όρισες.

  28. Επιτέλους, ένα ωροσκόπιο που πιστεύω!

    (αν και το κομμάτι με τη «σημαντική βελτίωση της οικονομικής μου κατάστασης» μου φάνηκε λίγο μούφα)

    Καλή, άπιστη χρονιά! :D

  29. Φίλε Διαγόρα, αν διάβαζα το ωροσκόπιό σου, θα είχα γλιτώσει το έξοδο του βουλκανιζατέρ πρωτοχρονιάτικα! Είδες τι παθαίνουν όσοι δεν πιστεύουν στα ζώδια;

    Παρατηρώ πάντως ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο του τύπου «ήμουν τυφλός κι ανέβλεψα, πίστευα στα ζώδια και ξεπίστεψα χάρις στη σοφή σου ανάρτηση», γιατί άραγε;

  30. webwalker said

    Ενθουσιάστηκα διαβάζοντάς το. Πάρα πολύ καλή η ματιά σου στα άστρα.

  31. The_Stranger, καλή χρονιά επίσης!

    Μελάνη μου, σχετικά με το βουλκανιζατέρ, δεν ξέρω αν θα σε χαροποιήσει ή αν θα σε λυπήσει η «ενημέρωση» που θα διαβάσεις παρακάτω. Όσο για το πως και δεν έχει αφήσει κανείς σχόλιο στο οποίο να με ευγνωμωνεί που του άνοιξα τα μάτια, την απάντηση την έχεις μάλλον ήδη πλέον διαβάσει στo μεθεπόμενο άρθρο.

    Webwalker, σε ευχαριστώ. Κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ.

    Ενημέρωση: διόρθωσα τα περί αλλαγής ελαστικών στο αυτοκίνητο από 2 χρόνια και 15.000 χλμ. στο πιό ρεαλιστικό 3 χρόνια και 40.000 χλμ. (Ευχαριστώ, Dmast)

  32. babis said

    Αυτό το σχόλιο μεταφέρθηκε στο πτυελοδοχείο γιατί παρέβαινε τους όρους χρήσης.

  33. […] του που ακολούθησε το σατιρικό άρθρο με ονομασία «Αστρολογικές προβλέψεις για το 2009». Καταλήγει: Τι σκεπτικισμός και πρασινάλογα μου λέτε […]

  34. Ένα μέρος από την λαμπρότατη επιτυχία οφείλεται,
    νομίζω, στον αντιφατικό συνδυασμό του τίτλου της ανάρτησης
    και του εγνωσμέων απόψεων συγγραφέα της !
    Καλή-καλή χρονιά !

  35. olympiada said

    Φαντάσου το κενό των ανθρώπων. Πράγματι τα στατιστικά είναι απίστευτα. Τι βιομηχανία απάτης είναι αυτή. Λάθος δουλειές κάνουμε!

  36. harisheiz said

    άψογος!

  37. tatief said

    Διαγόρα είναι παράξενο αλλά θα έχει την λογική του εξήγηση.
    Στο blog μου έχω δύο θέματα οικονομικά και ένα με αστρολογικές προβλέψεις (ΣΟΒΑΡΕΣ όχι σαν τις δικές σου :) )
    Παρόλα αυτά έρχονται αρθρόες επισκέψεις στις αστρολογικές προβλέψεις και ελάχιστοι ασχολούνται με τα οικονομικά άρθρα.
    Τουτέστιν ναι μεν έχουμε προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε να βασανίζουμε το μυαλό μας, προτιμάμε να μας τα λύσουν τα άστρα.!!

  38. Kainourgios said

    Ποπο!Για μια στιγμη τρομαξα…

  39. Γιώργος Παπαδόπουλος said

    Εφτασα εδω μέσω του atheoi.org, για να δω επιτέλους και μια σωστή αστρολογική πρόβλεψη :-)

  40. expaganus said

    Εκπληκτικές προβλέψεις, πάω ν’ αλλάξω τα λάστιχα!

  41. vouli said

    to pio teleio ororskopio pou diavasa pote . Syharitiria!!!!!!!!!!!!!!

  42. MARINA said

    Αυτό το σχόλιο μεταφέρθηκε στο πτυελοδοχείο γιατί παρέβαινε τους όρους χρήσης.

  43. Καλά ο Διαγόρας πες την έφτιαξε για οποιοδήποτε λόγο, εσύ γιατί συγχύστηκες τόσο πολύ; Και μπήκες και στον «κόπο» να σχολιάσεις κι όλας;

    (Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ’αυτή την χώρα με την ελευθερία λόγου ή είναι ιδέα μου;)

  44. rita said

    gia ola ta zwdia tis idies provlepseis kanete?mas douleute kai kala kanete afoutis diavazoume san malakes

  45. Νίκος said

    XAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXA!!
    LOLOLOLOLOLOLOL !!!

    ΘΕΟΣ Η ΡΙΤΑ !!!

    (Ντιαγκ, σορρυ για τα κεφαλαία, αλλά τα εννοώ έτσι)

  46. batcic said

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και από εμένα!
    Ρίτα κοπέλα μου, συ είπας!

  47. batcic said

    Διαγόρα, σε παρακαλώ να κάνεις μια εξαίρεση και να μην μεταφέρεις το σχόλιο της φίλτατης Ρίτας στο πτυελοδοχείο!!!

  48. xenia said

    pos k ola ta zodia ine ta idia? den mporw na to katalavw afto..elpizo na min ta piste4ate afta dioti se ka8e zodio grafi ta idia .

  49. Γιατρός Του Ικα said

    Ρε παιδιά…έλεος!!Αυτά τα άτομα που τα γράφουν αυτά (στύλ #48) υπάρχουν πραγαμτικά;Είναι δυνατόν τόση βλακεία να μη γίνεται τοξική και να εξαφανίζεσαι;

  50. Νίκος said

    Γιατρός Του Ικα είπε:

    Είναι δυνατόν τόση βλακεία να μη γίνεται τοξική και να εξαφανίζεσαι;

    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ once more!!!
    Μιλάμε η ανάρτηση εδώ γίνεται ανθυγιεινή για τους κοιλιακούς!! LOL LOL LOL !!

  51. batcic said

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Εεε αυτό του #48 πια! Φίλε μου Γιατρέ του ΙΚΑ πίστευα πως κάποια άτομα δεν υπήρχαν πουθενά παρά μόνο μέσα στο στρατό. Αλλά δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί.

    Τώρα πλέον έχω μια υπόνοια! Πρόκειται για Δίδυμη Γένεση. Στη φυσική είναι εκείνη η διαδικασία κατά την οποία από ένα ενεργειακό φωτόνιο (με μάζα ηρεμίας 0) παράγει «από το πουθενά» ένα ηλεκτρόνιο και ένα ποζιτρόνιο (σαν το ηλεκτρόνιο, αλλά με θετικό φορτίο). Κάπως έτσι εμφανίζονται αυτά τα άτομα. Η συσσωρευμένη ενέργεια βλακείας ξαφνικά παράγει δύο άτομα τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού παρά μόνο στα δύο μέγιστα του δίπολου της ηλιθιότητας, δηλαδή στον στρατό και στη μεσημεριανή ζώνη των ζωδίων. Και αυτό όντως συνιστά παραβίαση των αρχών της Εξέλιξης. Μη νομίζεις βέβαια ότι αφήνω έξω από την ηλιθιότητα τη θρησκεία, απλώς δυστυχώς οι θρησκευόμενοι υπάρχουν και είναι και πολλοί.

  52. […] diagoras […]

  53. Scorpios said

    Τετοιες προβλεψεις φτιαχνω και εγω που ΔΕΝ ειμαι αστρολογος.
    Μου αρεσει που σε ολα τα ζωδια τα ιδια λεει LOL.

  54. […] από Διαγόρας ο Μήλιος στο 2009/01/01 στη σελίδα https://diagoras.wordpress.com/2009/01/01/horoscope_2009/. Σχολια και αναλυτικα όλα τα ζώδια […]

  55. tatief said

    Διαγόρα, να υποθέσω ότι έχεις επισκέψεις στο αστρολογικό σου άρθρο, απο αγωνιούντες ψηφοφόρους κυρίως ΝΔ & λιγότερο ΠαΣοΚ που αναζητούν στα άστρα τι θα κάνει το κόμμα τους (και κατά συνέπεια η θέση τους);
    Εχεις κάποια στατιστικά ?

  56. Μπα, τα στατιστικά για τον Σεπτέμβριο δείχνουν μία πολύ ελαφρά ανάκαμψη μετά τους δύο μήνες του καλοκαιριού.

    Μέσος όρος ημερησίων εμφανίσεων αυτής της σελίδας ανά μήνα από τον ιανουάριο που βγήκε το άρθρο στον αέρα μέχρι σήμερα:

    Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep
    444 216 282 187 180 171 148 143 155

    (Επεξήγηση: κατά τη διάρκεια του Απριλίου, για παράδειγμα, η συγκεκριμένη σελίδα είχε κατά μέσο όρο 187 εμφανίσεις την ημέρα. Δηλαδή υπήρξαν περίπου 187 x 30 = 5610 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια εκείνου του μήνα.)

  57. tatief said

    Περίεργο
    Εμένα έρχονται πολλοί απο μηχανές αναζήτησης με κλειδιά
    «ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» & «ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ»

  58. A, πολύ ενδιαφέρον. Ε, τώρα που έγραψες αυτά τα σχόλια και συμπεριλήφθηκαν έτσι αυτοί οι όροι στην παρούσα σελίδα, θα αρχίσουν να μου έρχονται κι εμένα. C-:=

  59. […] όπως πέρυσι έτσι και φέτος […]

  60. evi said

    evi:kalo!ayto pou me ekplhsei einai pos ta problepoyn ayta !!!!!!
    omos etsi egine me ton ydroxo ! yes ! ayto einai to zodio moy !

  61. emilofcrete said

    Δεν φτάνει που δεν …, δεν διαβάζουν και τα σχόλια!

    Διαγόρα, ότι και να σου πω, είναι λίγο.

    Ντροπή σου!
    (Με την καλή έννοια ;-)

Σχολιάστε