Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Αιγόκερος – Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα

Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σημερινή αστρολογική πρόβλεψη

Συναρπαστική προβλέπεται η σημερινή μέρα για εσάς, αρκεί να μην δείξετε ευπιστία και να μην καταπιείτε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που θα σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι.

Ο πλανήτης Δίας συνεχίζει στην τροχιά του, η οποία είναι σταθερή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ασήμαντη και ανιαρή ζωή σας.

Οι πιθανότητες να πλουτίσετε παίζοντας στο Λόττο ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι ακριβώς τόσες όσες αν καίγατε τα λεφτά σας και σκορπάγατε τις στάχτες, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε.

Αλλάξτε σήμερα τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας αν έχουν περάσει 40.000 χιλιόμετρα ή τρία χρόνια από την τελευταία αλλαγή.

Σήμερα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν θα είναι ως συνήθως οι χαμένοι.

Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- βρίσκεται σήμερα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα.

Όσοι από σας είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να κινηθούν ώριμα και συνετά σήμερα, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όσοι είναι γεννημένοι στα υπόλοιπα δεκαήμερα, καθώς γενικά καλό είναι να κινούμαστε όλοι πάντα ώριμα και συνετά.

Θα πρέπει να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες θα έλθουν είτε πριν το απόγευμα, είτε μετά το απόγευμα.

Ο τυχερός σας αριθμός σήμερα είναι όποιος σας αρέσει, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αφιερώστε λίγη ώρα σήμερα για να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να ξοδεύετε το χρόνο σας από το να διαβάζετε ωροσκόπια.

Διαβάστε το σημερινό ωροσκόπιο για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ: Οι σημερινές αστρολογικές προβλέψεις

Copyright © Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Σχολιάστε