Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Βραβεία

Το βραβείο αυτό μου το «φόρεσε» ο Pølsemannen στις 2009/02/03 σε αυτό εδώ το άρθρο: Pølsemannen: Ένα πολυβραβευμένο ιστολόγιο, τώρα και με το βραβείο Proximidade! και με ειδοποίησε με αυτό το σχόλιο: «Γελοιογραφία: Παράδοση» σχόλιο 7.

Επίσης μου το απένειμε ο Stardust30 στις 2009/02/06 σε αυτό εδώ το άρθρο: Βραβεία Proximidade

Επίσης μου το απένειμε ο The Stranger στις 2009/01/28 σε αυτό εδώ το άρθρο: Και τώρα…πάμε για Όσκαρ!

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:

«Αυτό το ιστολόγιο επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα ιστολόγια είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι ιστολόγοι προσπαθούν να βρουν φίλους και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται για βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να παραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το ιστολογικό βραβείο θα πρέπει να σταλθεί σε οκτώ ιστολόγους της προτίμησής σας, οι οποίοι με τη σειρά τους θα το προωθήσουν σε οκτώ άλλους, κ.ο.κ.» Θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κείμενο αυτό στην ανακοίνωσή σας.

Proximidade is described as follows:

«This blog invests and believes in PROXIMITY – nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites» You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.


Το βραβείο αυτό μου το απένειμε η Ροδιά στο άρθρο της «βρέχει βραβεία σαν το χαλάζι! (8×20+8)» με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2009.


Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Ο σχολιασμός αυτής της σελίδας γίνεται στο άρθρο που ανακοίνωσε τη δημιουργία της: Νέα σελίδα: Βραβεία

 
Αρέσει σε %d bloggers: