Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Νίκο Άγκο: Σ’ ευχαριστώ Ελλάδα!

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2012/05/19

ImageΓράφει ο Νίκο Άγκο:

Συμπλήρωσα 20 χρόνια στην Ελλάδα και μπήκα αισίως στο εικοστό πρώτο. Εργάστηκα σε διάφορες δουλειές και μετά από πολύ κόπο και πολύ διάβασμα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, έμαθα την ελληνική γλώσσα, κυρίως να γράφω, και σήμερα είμαι δημοσιογράφος στα ελληνικά ΜΜΕ. Σε πιο βαθμό καταφέρνω να κάνω καλή δημοσιογραφία, το κρίνετε εσείς και αυτοί που διαβάζουν αυτά που γράφει η ταπεινότητά μου. Μεγαλώνω δυο κόρες που σήμερα είναι 18,5 και 17,5 ετών. Η μεγάλη ήρθε 5 μηνών, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα και δεν γνώρισε άλλη χώρα. Προσέφερα λίγα η πολλά αλλά πάντως, δούλεψα και δουλεύω τίμια. Ποτέ και για κανένα λόγο, δεν απασχόλησα τις Αρχές της χώρας. Αφοσιώθηκα στο επάγγελμά μου αλλά και στην προσφορά υπέρ των δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Αυτά με εκφράζουν, αυτά κάνω. Η άνοδος της Χρ. Αυγής και οι απειλές που λαμβάνω για τη ζωή μου, συνέπεσαν με κάτι άλλο άσχημο. Δεν ξέρω αν αυτό το δεύτερο είναι το ίδιο με το πρώτο αλλά σίγουρα με πονά περισσότερο. Σήμερα, το ελληνικό κράτος, με ειδοποίησε ότι εντός 30 ημερών, πρέπει να εγκαταλείψω την Ελληνική Επικράτεια, επειδή το έτος 2007-2008, περίοδο την οποία είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να ανανεώσω την άδεια παραμονής. Είχα γράψει κάποτε ένα άρθρο με θέμα «Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ, Ελλάδα», το ίδιο μπορώ να επαναλάβω και σήμερα αλλά γεμάτος πίκρα: Σ’ ευχαριστώ Ελλάδα!

Niko Ago

Από radiobubble.gr news:

Απέλαση δημοσιογράφου αλβανικής καταγωγής μετά από 20 χρόνια διαμονής στην Ελλάδα

Βλέπε επίσης Συνέντευξη Νίκο Άγκο: Απέλαση λόγω… ανεπαρκών ενσήμων

Το σχετικό άρθρο στο ιστολόγιο του N. Ago:

Σ’ ευχαριστώ, Ελλάδα!

Φαντάζομαι ότι μέχρι σήμερα θα πρέπει να έχουν απελαθεί Αλβανοί από τη χώρα για χίλιες δύο αιτιολογίες, εκτός από την αιτιολογία των ανεπαρκών ενσήμων. Απλά, ο Niko Ago φαίνεται ότι τους μπήκε στο μάτι λόγω της δράσης του.

Ένα Σχόλιο προς “Νίκο Άγκο: Σ’ ευχαριστώ Ελλάδα!”

  1. Stavros said

    http://img10.imageshack.us/img10/9189/ago1.png Έτσι απαντάει ο αλβανός γιδοβοσκός στο twitter όταν διαφωνεί με κάποιον. Έτσι συμπεριφέρεται ένας χωρίς γνώσεις και παιδεία, αλλά με γνωστούς και κονέ. Ο προπαγανδιστής NikoAgo, η αλβανάρα αυτή που έκλαιγε με λυγμούς όταν δεν ήταν τα χαρτιά του εντάξει, αλλά όλα μέλι-γάλα όταν παρενέβηκε ολόκληρος βενιζέλας, έχει το επίπεδο δαπέδου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: