Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Συνελήφθη παλαιστίνιος άθεος blogger

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2010/11/08

Από έγκυρο πληροφοριοδότη μου μαθαίνω ότι οι παλαιστινιακές αρχές ασφαλείας συνέλαβαν τις προάλλες έναν παλαιστίνιο άθεο blogger ονόματι Waleed Al-Husseini ο οποίος διατηρούσε το blog Proud Atheist όπου έγραφε κριτική εναντίον των θρησκειών, συμπεριλαμβανόμενου του Ισλάμ.Η είδηση προέρχεται από το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Palpress News Agency: εδώ στα αραβικά, και εδώ σε μετάφραση μέσω google translate.  («Ο θεός να την κάνει», που λέμε, μετάφραση.)

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα υποφέρει αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος και τι πρόκειται να υποφέρει ως συνέπεια αυτής της σύλληψης. Γνωρίζω πως η ποινή της αποστασίας στο ισλάμ είναι πολύ απλά θάνατος, δεν γνωρίζω αν αυτή η ποινή εφαρμόζεται στην Παλαιστίνη.  Αν κανείς γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει.

Copyright © 2010 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι χρήσης

33 Σχόλια προς “Συνελήφθη παλαιστίνιος άθεος blogger”

 1. kotsiosp said

  Φαίνεται πως αν ποτέ σχηματιστεί παλαιστινιακό κράτος, θα έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα οπισθοδρομικό, θεοκρατικό καθεστώς τύπου Συρίας, Σαουδικής (Σουηδικής :-)) Αραβίας και Ιράν.

  Είναι ν’ αναρωτιέσαι ώρες-ώρες: to empathise or not to empathise (με τον αγώνα τους, δηλαδή)?

 2. Βρήκα εδω ομάδα υποστήριξης και συντονισμού κινήσεων:

  http://www.facebook.com/pages/tdamna-m-wlyd-alhsyny-In-Solidarity-With-Waleed-Al-Husseini/130149460373580?v=info

 3. Xρυσή ευκαιρεία μου έδωσες. Θα γίνω πάλι ο κακός, όπως με το ποστ σου για την Χιροσίμα. Πριν μερικά χρόνια, εποχή μεγάλων σφαγών στην Γάζα και το Παλαιστινιακό στην επικαιρότητα, κάποιος Έλληνας εβραίος γράφει στην Ελευθεροτυπία. Πραγματικά με κλόνησε. Έγραψε ότι αυτό που δεν βλέπουμε, είναι ότι το Ισραήλ είναι μια μαχόμενη δημοκρατία ανάμεσα σε κράτη με απάνθρωπη θεοκρατική διακυβέρνηση. Ρίχνωντας μια ματιά στον χάρτη, θα δούμε ότι έχει δίκιο. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος του Ισραήλ
  Όμως, δεν μπορούμε να του δώσουμε 100% άδικο. Ναι μεν καταπατά τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, έχοντας αρπάξει εδάφη που δεν του ανήκουν τα οποία τα δωρίζει σε Εβραίους από κάθε άκρη της γης, και μάλιστα τους πιο θρησκόληπτους και κατ επέκτασιν βίαιους. Και για αυτό, έχει το κυριότερο μέρος της ευθύνης.
  Φυσικά, πρόκειται για ένα πανίσχυρο στρατιωτικά κράτος, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, κυρίως τους Παλαιστίνιους. Όμως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την συμπάθεια του κόσμου για τους όντος αδικημένους Παλαιστίνιους. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά και σ αυτούς. Κυριαρχούν δύο παρατάξεις. Η μία πρεσβεύει τον διάλογο με το Ισραήλ, τις εκατέρωθεν παραχωρήσεις και την ειρηνική συνύπαρξη. Η άλλη αντίθετα, ονειρεύεται να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη, εξολοθρεύοντας όσους περισότερους Εβραίους μπορεί και ξεριζώνοντας τους υπόλοιπους και την δημιουργία Ταλιμπανικού κράτους. Γνωρίζοντας ότι με τα μέσα που διαθέτουν αυτό είναι αδύνατο, ακολουθεί την πεπατημένη. Κύρηγμα προς αναζήτηση μαρτύρων, τους οποίους θα πείσουν ότι η θυσία θα τους στείλει για πιλάφια. Και όταν δεν προσέρχονται αρκετοί, αμολάνε μερικά πυραυλάκια προς το Ισραήλ τα οποία θα προκαλέσουν μηδαμινή ζημιά, αλλά και έπεμβαση του Ισραηλινού στρατού. Όταν γίνει η επέμβαση, αναπόφευκτα κάποιοι, είτε μάχιμοι είτε άμαχοι θα γίνουν μάρτυρες θέλουν δε θέλουν. Και όταν τα τανκς φύγουν, εξαγριωμένοι παλαιστίνιοι θα πάνε να ζητήσουν να γίνουν μάρτυρες
  Αυτή δεν είναι η τακτική της Χαμάς χρόνια τώρα; Απότερο σχέδιο, να κερδίσουν δημογραφικά τον πόλεμο, προτρέποντας τους εξαθλιωμένους Παλαιστίνιους να τεκνοποιούν συνέχεια επιτείνωντας την εξαθλίωση. Διστυχώς για αυτούς, οι Παλαιστίνιοι υπερψηφίζουν αυτήν την ακραία πολιτική. Και εκεί θέλω να καταλήξω. Μήπως οι διαμαρτυρίες πρέπει να αρχίσουν να στρέφονται και εναντίονν των Παλαιστινίων?

 4. Διαμαντή, σε ευχαριστώ που το έψαξες.

  Mike Rigo Wolf, δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να μετατραπεί η παρούσα συζήτηση σε διαμάχη περί Ισραήλ και περί Παλαιστινιακού ζητήματος. Το θέμα αφορά το Ισλάμ, και την Παλαιστίνη ως μια περιοχή στην οποία επικρατεί το Ισλάμ. Αν υπήρχε κάποια σημαντική σύνδεση ανάμεσα στα δύο, δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά νομίζω πως για να βρει κανείς σύνδεση πρέπει να το τεντώσει το ζήτημα.

 5. Μιλούσα πριν κάποιες μέρες με έναν κάτοικο Ισραήλ, για το θέμα των Παλαιστινίων.
  μεταξύ άλλων μου ανέφερε τα εξής.

  Η Χαμάς (τωρινή κυβέρνηση Παλαιστινίων) είναι αυστηρά θεοκρατικό καθεστώς. Έχει τον έλεγχο της διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας, την οποία όπως μου ανέφερε πουλά (όχι μοιράζει) στους παλαιστίνιους.
  μερικές ειδήσεις απο τη «δράση»
  Hamas bans women from smoking in public
  http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=181786

  Hamas bans women’s underwear from shop windows
  http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=183041

  Gaza women denied inheritance rights
  http://www.jpost.com/Home/Article.aspx?id=170400

  Gunmen destroy Gaza City water park
  Hamas had closed site on legal pretexts, after warning against men and women mixing at parties there.
  http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=185598
  (μετά το κάψανε ολοσχερώς κάποιοι πεινασμένοι.)

  δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει κάτι παρεμφερές στο post με τα πλοία που το πήγαν στο Ισραήλ με το «ζόρι»..

 6. Orthodox said

  Βλέπετε αγαπητοί μου τι ανεκτικότητα υπάρχει στην Ελλάδα; Μετά διαμαρτύρεστε …

 7. Σημείωση: το προηγούμενο σχόλιο είναι από τον γνωστό «Ορθόδοξος».

 8. Ορθόδοξε συνήθως οι θρήσκοι είναι που αντιδρούν επειδή δεν μπορούν να επιβάλουν τις ιδέες τους σε ΟΛΟΥΣ. Κόπτεστε για ελευθερία επιλογής και μετά λες ότι και καλά «ανέχεστε» την μη αποδοχή των ιδεών σας.
  (τη στιγμή που έχετε βρομίσει τον τόπο ολόκληρο με εικόνες, εκκλησίες, φανατισμένους, λιτανείες και κάθε λογής καραγκιοζιλίκια.)

  και αν δεν μπορείς να καταλάβεις την σύνδεση, ο παραπάνω συλλήφθηκε από αντίδρασή στο ότι δεν αποδεχόταν τις ιδέες των φονταμενταλιστών. Όπως ακριβώς έκανε και η ιερά εξέταση στο παρελθόν..

 9. Γιατρός Του Ικα said

  H αλλιώς Ορθό-δοξε αφού υπάρχει και ο θάνατος ζήτω η παράλυση.

 10. batcic said

  Ο Ορθόδοξος γνωρίζει πολύ καλά τι λέει! Μιλάει για τον εαυτό του, γιατί πολύ απλά ο ίδιος μας ανέχεται. Αν ήθελε, θα μπορούσε άνετα να μας εξαφανίσει, όπως φαίνεται εδώ:
  Αποδείξεις

 11. tatief said

  Ορθοδοξάκο,
  Το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελευθερα για το τι πιστευουμε και το τι όχι σίγουρα δεν οφείλεται στουε δικους σου αγώνες, ουτε στην εκκλησία σου που προσπαθεί να επιβάλλει το μάθημα των θρησκευτικών σαν χριστιανική κατήχηση.

  Αν ήταν στο χερι σας θα ήμασταν στο μεσαίωνα ακόμα.
  Και φυσικά πρέπει να γινουν πολλά ακομα.Οπως να καταργηθελι ο παππάς να θεωρείται δημόσιος υπάλληλος και να πληρωνεται απο τις συνδρομές των πιστων (να δουμε και πόσοι ειναι πρόθυμοι να τους πληρωνουν δηλαδή)

 12. «Βλέπετε αγαπητοί μου τι ανεκτικότητα υπάρχει στην Ελλάδα; Μετά διαμαρτύρεστε …»

  Πες τα πες τα! Αντι να λέμε κι ευχαριστώ που δε μας σφάζουνε! Αχάριστοι! :-D

 13. Mastor said

  Ορθόδοξε όταν διάβασα το σχόλιό σου μου ήρθε στο νου η γνωστή φράση:
  «Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις…»,
  Μόνο που εμείς τώρα γελάμε.

  Ελπίζω σε 200 χρόνια και οι μουσουλμάνοι να αρχίσουν να αποδεσμεύονται από το σφιχταγκάλιασμα των μουλάδων και ακόμη περισσότερο να λένε «Θέλουμε να γίνουμε όπως στην Ελλάδα» (τότε άραγε θα έχουμε βάλει μυαλό;)

 14. ChrisMrSly said

  Βλέπετε αγαπητοί μου τι ανεκτικότητα υπάρχει στην Ελλάδα;

  Ειλικρινής χαρά και αγαλλίαση – 9,85
  Υπενθύμιση σημαντικού στοιχείου σε εμάς – 4,70
  Παράπονο που δεν είμαστε Παλαιστίνη με διαφορετικό δόγμα – 1,01

  Αντικειμενικές αποδόσεις, διαλέγετε και ποντάρετε.

 15. Δον Κιχώτης said

  Γιατι εσεις οι ανωτεροι εγκέφαλοι ασχολειστε μ’ εμας που πιστευουμε σε κατι που δεν υπάρχει;
  Καθοσον το μηδεν οτι και να το κανεις μηδέν ειναι.
  Για κοιταξτε ο καθενας τις θλιβερες μεταλλαγμένες μοναδούλες σας, και κυριως το πως θα βγουνε από την κριση την οικονομικη και το πως θ’ αντεξουν το πολυ υπαρκτό και ου μεταφυσικόν ΔΝΤ.
  Εκτος αν φοβαστε οτι με βαση τη θεωρια της εξελιξης με ΔΝΤ και με μια δοση εξορθολογισμού, επανέρθετε μετα το ΔΝΤ στο σταδιο των ιγκουανας των νησιων Γκαλαπαγκος.
  Βεβαιως ξερετε οτι αυτο θα ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια για τους τυρανους του ΔΝΤ γιατι με μια ακριδα την ημερα δεν θα μπορουν να σας τη φερουν με τίποτα και ουτε τα περιττωματα σας δεν θα μπορουν αν χρησιμοποιησουν.
  Μεταμορφωθετε σε αυταρκεις μονκυτταρους οργανισμους μπορειτε κι αφηστε εμας τους πιστευοντες στην ανοησια και στην πλάνη μας!

 16. xarxar said

  Καλύτερο ορισμό για το παραλήρημα δε θα μπορούσα να δώσω!

  Διαγόρα εννοείται πως με βάση τη λογική η χαβούζα άνοιξε και περιμένει. Ευχαρίστως να ακολουθήσει και το δικό μου σε αυτή την περίπτωση.

 17. Είμαστε συνηθισμένοι στα παλαβορθόδοξα παραληρήματα εδώ. Δεν μας κάνουν εντύπωση. Για την ακρίβεια μας εξυπηρετεί να επιδεικνύεται η παλαβομάρα και η εγκεφαλοπάθεια της αντίθετης παράταξης.

 18. batcic said

  @Δον Κιχώτης
  Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά το Δευτερονόμιον; Τι λέει επ’ αυτού το Δευτερονόμιον;

 19. α, δηλαδή εσάς που πιστεύετε δε σας πιάνουν οι τύραννοι του ΔΝΤ ε; καλό αυτό, να το προτάξετε ώς επιχείρημα, «εμείς πιστεύουμε, άρα δε χρωστάμε! να πληρώσουν οι άθεοι!» ώστε να δρομολογηθεί η αναγνώριση και επίσημα της θρησκείας ως εγκεφαλοπάθειας.

  «Καθοσον το μηδεν οτι και να το κανεις μηδέν ειναι.»
  όταν μαζεύονται πολλά μηδενικά μαζί και ασχολούνται με αυτά που είναι παραπάνω από το 0 προσπαθώντας να τα εκμηδενίσουν, όπως πχ την εξέλιξη, μας ενοχλεί.

 20. Orthodox said

  Αγαπητοί μου καταλαβαίνω ότι από την μεριά σας κάθε τι που λέει ένα χριστιανός σας φαίνεται και υπερβολικό και ανόητο. Είναι λογικό αυτό και προσωπικά δεν ενοχλούμε από τις αντιδράσεις σας, ίσα – ίσα που σας κατανοώ.

  Το θέμα που θέλω να θίξω μιας και αυτό είναι το και θέμα της ανάρτησης, είναι ότι άδικα υπάρχει αγανάκτηση από μέρους. Δεν υπάρχει αγαπητοί μου καταπίεση στο θέμα πίστης ή απιστίας στην Ελλάδα, δείτε τι συμβαίνει και σε άλλα κράτη. Η χώρα μας είναι δημοκρατικότατη σε αυτά τα θέματα και φυσικά, ότι και να συμβεί στο μέλλον είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε όλη τη διάρκεια της ζωής μας ώστε να διαδίδετε ο λόγος του Θεού. Αυτό το τελευταίο το αναφέρω γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι εάν γίνει κάποτε αυτός ο περιβόητος διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας, θα αλλάξουν οι καταστάσεις και … θα ζημιωθεί η εκκλησία.

  Μα τόσους αιώνες δεν ζημιώθηκε και θα ζημιωθεί τώρα!

  ****

  «Η Χριστιανική θρησκεία εσυντήρησεν εις τους Έλληνας και γλώσσαν και πατρίδα και αρχαίας ενδόξους αναμνήσεις και εξαναχάρισεν εις αυτούς την πολιτικήν ύπαρξιν, της οποίας είναι στύλος και εδραίωμα.
  Το μεγαλύτερον από όλα τα συμφέροντα της πατρίδος μας, εκείνο δηλ. το οποίον εναγκαλίζεται και περιλαμβάνει ολόκληρον την μέλλουσαν ευδαιμονίαν της, είναι η Χριστιανική και εθνική εκπαίδευσις των νεοελλήνων…»

  Ιωάννης Καποδίστριας
  Πρώτος Κυβερνήτης της ελεύθερης Ελλάδος

 21. «Αγαπητοί μου καταλαβαίνω ότι από την μεριά σας κάθε τι που λέει ένα χριστιανός σας φαίνεται και υπερβολικό και ανόητο. Είναι λογικό αυτό και προσωπικά δεν ενοχλούμε από τις αντιδράσεις σας, ίσα – ίσα που σας κατανοώ.»
  Αγαπητέ orthodox, αυτό το μελιστάλαχτο υποκριτικό ύφος δεν πείθει κανέναν. Γιατί είσαι ένας υποκριτής από τους μεγαλύτερους, και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ όσοι από εμάς έχουν δοκιμάσει να δημοσιεύσουν ένα σχόλιο στο υποκριτολόγιο σου, καθώς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ τη δημοσίευση τους. Αυτό δείχνει το πόσο ανοιχτός είσαι στην ελευθερία του λόγου, εσύ και οι όμοιοι σου «καλοί και αγαθοί».

  Σχετικά με τον Proud Atheist, αντιμετωπίζει την εκτέλεση ή 30ετή φυλάκιση σύμφωνα με το
  http://atheistnews.blogs.fi/2010/11/07/palestinian-atheist-blogger-arrested-by-palestinian-authorities-9931922/

  Εδώ υπάρχει μια διαμαρτυρία πρός υπογραφή.
  http://www.thepetitionsite.com/1/free-waleed/

  (για να σε δώ ορθόδοξε υπερασπιστή της ελευθερίας αν θα την υπογράψεις.)

 22. Orthodox said

  Αγαπητέ Αντώνη κατ΄ αρχήν δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τον έλεγχο στο λόγο σου. Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις το συνομιλητή.

  Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσα υβριστικά σχόλια δέχομαι στο χώρο μου από ομοιδεάτες σου. Μάλιστα πολλά από αυτά δεν τα έχω διαγράψει και μπορώ να τα δημοσιεύσω οποιαδήποτε στιγμή και έτσι να φανεί για μια ακόμα φορά η ποιότητα ορισμένων. Δεν θα το κάνω όμως τώρα.

  Στο χώρο μου επιτρέπονται όλα τα σχόλια και μάλιστα είναι από τους λίγους χώρους που ασχολούνται με το θέμα της αθείας και οι γνώμες των αναγνωστών δεν περνούν από λογοκριασία.
  Αρκεί να μην προσβάλουν κάποιο όπως το παραπάνω δικό σου σχόλιο.

 23. Τον έλεγχο τον έχεις χάσει εσύ εδώ και πολλά χρόνια! Άκου λέει, που θα μας πει ο παρανοϊκός που βλέπει φαντάσματα και ακούει φωνές πως χάνουμε τον έλεγχο στο λόγο μας…

 24. Τον έλεγχο τον έχασε ο πατέρας του και ξέχασε να τραβηχτεί…

 25. Σημείωση Διαγόρα: το περιεχόμενο αυτού του σχολίου έχει διορθωθεί κατόπιν αιτήματος του Αντώνη

  orthodox, έγραψες: «Στο χώρο μου επιτρέπονται όλα τα σχόλια και μάλιστα είναι από τους λίγους χώρους που ασχολούνται με το θέμα της αθείας και οι γνώμες των αναγνωστών δεν περνούν από λογοκριασία.
  Αρκεί να μην προσβάλουν κάποιο όπως το παραπάνω δικό σου σχόλιο.»

  Στο σχόλιο που δεν δημοσίευσες, υποκριτή ορθόδοξε, αναφερόμουν στο χονδροειδές λάθος της “επιλογής” δεδομένων για να βγάλεις κάποιο γενικό για τον πληθυσμό στατιστικό συμπέρασμα.
  Σε πληροφορώ λοιπόν ότι το σχολιο μου ήταν εξαιρετικά ήπιο, απλά σου έλεγα οτι είναι λάθος που το κάνουν αρκετοί πρωτοετείς φοιτητές, τα δεδομένα που φαίνονται “υπερβολικά λάθος” να τα μην τα συμπεριλαμβάνουν στην γενική εξαγωγή (στατιστικού) συμπεράσματος, για το σύνολο των δεδομένων.

  Μπορεί να δεί κάποιος πολύ εύκολα, ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια που είναι στο ιστολόγιο σου αν επιτρέπεις την δημοσίευση διαφορετικών απόψεων. σχεδόν ΟΛΟΙ στο ιστολόγιο σου συμφωνούν μαζί σου. που είναι η αντίθετη άποψη την οποία επέτρεψες να δημοσιευθεί;
  Είδες λοιπόν που είσαι ψεύτης και υποκριτής; προτού προσπαθήσω να δημοσιεύσω σχόλια στο ιστολόγιο σου, δεν είχα αρνητική άποψη για το άτομο σου, απλά σε θεωρούσα σαν εναν άλλο υπερβολικά προσηλωμένο στα πιστεύω του. Τώρα όμως ΞΕΡΩ ότι είσαι άλλος ένας υποκριτής, και δεν έχεις ΚΑΜΙΑ διαφορά απο τους εντεταλμένους του καθεστώτος που συνέλαβε τον άθεο blogger στην Παλαιστίνη.

 26. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε σκέτα εισαγωγικά για να υποδηλώσετε παράθεση λεγόμενων άλλων. Τα σκέτα εισαγωγικά δεν είναι επαρκή. Προλογίστε την εντός εισαγωγικών παράθεση με ένα «Έγραψες:» ή βάλτε ένα «>» πριν τα λόγια, ή χρησιμοποιήστε blockquote.

 27. Διαγόρα, αν θέλεις, παρακαλώ αντικατέστησε το παραπάνω σχόλιο μου με αυτό το διαμορφωμένο, (μέχρι η wοrdpress να βάλει edit η κουμπί quote..)και σβήσε το παρόν. ευχαριστώ, και με συγχωρείς για την ταλαιπωρία.

  Σημείωση Διαγόρα: το περιεχόμενο αυτού του σχολίου έχει αντικαταστήσει το προ-προηγούμενο σχόλιο, κατόπιν αιτήματος του Αντώνη.

 28. Αντώνη, σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να το διορθώσεις.

  Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που είμαι αυστηρός με τα troll πάνω σε τυπικά θέματα, είμαι αναγκασμένος να είμαι εξίσου αυστηρός και με τα «δικά μας παιδιά» πάνω στα ίδια θέματα.

  Αυτά, πάνω κάτω, έγραφα τις προάλλες και σε προσωπικό μήνυμα προς τον ChrisMrSly, ο οποίος σε άλλο άρθρο είχε χρησιμοποιήσει σκέτα εισαγωγικά για παράθεση κειμένου αμέσως αφότου εγώ είχα κάνει παρατήρηση γι αυτόν ακριβώς το λόγο σε κάποιο troll, αλλά δεν τα διάβασε ποτέ, γιατί όπως προέκυψε, η διεύθυνση που εισήγαγε όλο αυτό τον καιρό ήταν ανύπαρκτη, πράγμα που παραβαίνει βέβαια τους όρους χρήσης. Έτσι, λυπάμαι που το λέω, αλλά η μαρμάγκα έχει φάει και σχόλια του ChrisMrSly.

 29. Orthodox said

  Αγαπητέ μου Αντώνη κατ΄ αρχήν να σας πω ότι λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώνετε άμεσα και με αυτό τον τρόπο τα λόγια μου με τα σχόλια σας.

  Στο χώρο μου όπως είπα και παραπάνω επιτρέπονται όλα τα σχόλια εκτός από από αυτά που προσβάλουν συνανθρώπους μας. Δεν θυμάμαι το δικό σου γιατί λαμβάνω πολλά τέτοιου είδους, αλλά δεν έχει σημασία νομίζω. Ήταν προφανώς καιάυτό ένα προσβλητικό και έτσι δεν πέρασε. Επειδή όμως αμφιβάλετε σκέφτομαι να κάνω και εγώ ένα συγκεκριμένο χώρο που θα μεταφέρονται εκεί μέσα για όλουε αυτούς που δεν πιστεύουν τα λεγόμενα μου …

  Όσον αφορά γενικά τα σχόλια στο χώρο μου, νομίζω ότι ίσως σε αντίθεση με τους δικούς σας χώρους, τα περισσότερα είναι ομοιδεατών σας.

 30. Ορθό,
  λυπάσαι που επιβεβαιώνουμε…
  λυπάσαι και στα σχολία σου στο μποτρδολόγιό σου…
  λυπάσαι και στο φόρουμ των αθέων που (λες ότι) σε ειρωνεύονται…

  …καλά 24 ώρες το 24ωρο είσαι μέσ’ την λύπηση;
  …go get a life…

 31. Comte he’s got the after life,so he doesn’t want 2 get a life. Tώρα τι γίνεται αν κάνει λάθος;Και τον περιμένει ο Μεγάλος Τζούτζου (μεγάλη η χάρη του);Απλό.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι είναι σωστός. Πρέπει να έχει την μανιέρα αποθηκευμένη και δόξα τω θεώ που φώτισε τους μιαρούς επιστήμονες και ανακάλυψαν την αντιγραφή/επικόληση.Δεν έχει άδικο,σου λύνει τα χέρια αυτή η ευλογημένη λειτουργία.Θα ακολουθήσει μπόλικο. Δείτε αυτή την +Ιεροανάρτηση+ η οποία ευλογεί και δοξάζει την ΑΜΠΥΘΜΕΝΗ ΑΦΕΛΕΙΑ http://eatheia.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html .Το σχόλιο μου, το οποίο μέχρι στιγμής έχει επιβιώσει του +Ιερού Ψαλιδιού+ αλλά το επικολώ γιατί δε το βλέπω να μένει «mike rigo wolf είπε…

  Κατ’ αρχήν δεν δέχομαι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αυτή την ιστοριούλα για πραγματική. Γιατί για να δήλωνε άθεος και φοιτητής της φιλοσοφικής, θα ήτανε ΣΙΓΟΥΡΑ σκεπτικηστής. Εγώ στην θέση του, πάλι θα ένιωθα έκπληξη που ο καθηγητής μπήκε στον κόπο να ειδοποιήσει τον Γέροντα για μένα και για τις απορείες μου. Αλλά μάλον ήταν τόσο απασχολημένος με την σχολή του, που δεν ήξερε για μια εφεύρεση που ονομάζεται τηλέφωνο. Αλλά ο επίλογος, είναι όλα τα λεφτά. «Σε ανεβάζουν σε δυσπρόσιτες κορυφές δίχως τις σκάλες της κοσμικής λογικής. Σου φυτεύουν την πίστη στη καρδιά, χωρίς να σου κουράσουν το μυαλό.»
  ΑΠΟ http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=764
  «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» είναι μια από τις γνωστότερες διαπιστώσεις της χριστιανικής θρησκείας. Δίπλα σε άλλες εξ ίσου γνωστές, όπως «μακάριοι οι μή ιδόντες και πιστεύοντες», ή παραινέσεις όπως «πίστευε και μή ερεύνα» κ.ά. συμβάλλει στη σύνθεση μιας ολοκληρωμένης αντίληψης περί ανθρώπου και στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου ανθρωπότυπου.
  Τώρα η επιλογή ανήκει στον καθένα. Να αφήσεις να «Σε ανεβάζουν σε δυσπρόσιτες κορυφές δίχως τις σκάλες της κοσμικής λογικής. Σου φυτεύουν την πίστη στη καρδιά, χωρίς να σου κουράσουν το μυαλό.» που θα σε πάει εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=53796 ή να κουράσεις το μυαλό , ακολουθώντας αυτό?http://estarian.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html
  6 Νοεμβρίου 2010 6:40 π.μ. »
  Και η απόλυτα εύστοχη απάντηση του «Ορθοδοξος είπε…

  Αγαπητέ πάντα γνώριζα ότι η άγνοια και η προκατάληψη για την αλήθεια επιφέρουν λάθος συμπεράσματα και εσύ με την παρουσία σου εδώ μας το επιβεβαιώνεις. Όποιος γνώρισε την Ορθοδοξία, είναι σίγουρος πως αυτή είναι ο μόνος δρόμος για να πλησιάσεις το ένα και αληθινό Θεό.
  Ελπίζω γρήγορα να το κατανοήσεις και εσύ.
  8 Νοεμβρίου 2010 4:45 μ.μ. »
  Παντελώς ΑΚΥΡΟ.Το νέο μου σχόλιο «Μάλιστα.Εδώ βρέχει και πρέπει να μαζέψω την μπουγάδα και το βραδυνό θα αργήσει.Αυτά.Τώρα μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου και να αφήσεις τις έτοιμες μανιέρες;Γιατί εγώ δεν είμαι φοιτητής φιλοσοφικής,αλλά του πεζοδρομίου και κολπάκια όπως να μαντέψεις το όνομα μου δεν παιρνάνε» +ιεροψαλιδίστικε+.
  Πως το είπε ο +ιεροιστολόγος+? Κόπυ/πέηστ πάλι «Στο χώρο μου όπως είπα και παραπάνω επιτρέπονται όλα τα σχόλια εκτός από από αυτά που προσβάλουν συνανθρώπους μας. »
  Σας καλώ για ένα παιχνιδάκι, στοίχημα. Πρόκειται να επικολήσω αυτή την «ασεβή» ανάρτηση του κ.Φρανγκόπουλου http://sfrang2.blogspot.com/2010/11/blog-post_13.html στην παραπάνω +ιεροανάρτηση+ του Ορθόδοξου και σας προκαλώ να μαντέψετε πόση ώρα θα μείνει προτού πέσει το +Ιερόν Ψαλίδιον+
  Συνδυάστε τα παραπάνω με τις ρήσεις του μακαριστού Χρυσόδουλου περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα σχόλια του Ορθόδοξου εδώ και σκεφτείτε τι ονειρεύονται. «Μα τόσους αιώνες δεν ζημιώθηκε και θα ζημιωθεί τώρα!». Τόσους αιώνες θανατώσεων,βασανισμών, με την βοήθεια πάντοτε των τυράνων, είτε Βυζαντινών Αυτοκρατόρων,είτε Σουλτάνων, είτε δικτατόρων. Ακόμα και στην μεταπολίτευση,να μην ξεχάσουμε τον «Τελευταίο πειρασμό» (που αν δεν ήταν μακάριοι πτωχοί τω πνεύματι, θα την πρόβαλαν στα κατηχητικά).Διστυχώς για αυτούς, ξεπερνιούντε.Ευτυχώς που είμαστε στην ΕΕ,όσο κι αν το πληρώνουμε.Και ας πάει και μια βόλτα από το Μπέλφαστ θα καταλάβει και ας γκουγκλάρει για φόνους γυναικολόγων στις ΘΗΠΑ.Ένα εΛΛηνοΟΡΘΟδοξο Ιράν ονειρεύονται
  Δείτε και αυτό, από την τελευταία ανάρτηση του Waleed: http://proud-a.blogspot.com/
  «Muslims often ask me why I left Islam. What strikes me is that Muslims can’t seem to understand that renouncing Islam is a choice offered to everyone and that anyone has the right to do so. They believe anyone who leaves Islam is an agent or a spy for a Western State, namely the Jewish State, and that they get paid bundles of money by the governments of these countries and their secret services. They actually don’t get that people are free to think and believe in whatever suits them. »
  Σας θυμίζει τίποτα;Αν όχι, κάντε μια βόλτα από το πτυελοδοχίο και δείτε πόσοι κατηγορούν τον Διαγόρα (και κυρίως τον Ροίδη) ότι τα παίρνει από τους Εβραιομασόνους. Το κρατάω για μελοντικές επικολήσεις
  Συγνώμη για το σεντόνι, το παιχνίδι/στοίχημα μετράει. Την +ιεροανάρτηση+ που έχω στοχοποιήσει θα την δείτε επικολημένη σε σελίδα στο φέησμπουκ μαζί με «ασεβείς» αναρτήσεις-απαντήσεις κάτω από σχετική εικόνα κάνοντας κλικ στο όνομα μου

 32. Δυστυχώς, έχει πάρει +Ιερά Μέτρα+ . . Εμ βέβαια. Είδατε ποτέ κάποιον να απευθύνει ερωτήσεις σε κάθε είδους +Ιεροκύρηκα+; Κατ τα άλλα «Orthodox είπε
  2010/11/14 στο 13:54
  Αγαπητέ Αντώνη κατ΄ αρχήν δεν υπάρχει λόγος να χάνεις τον έλεγχο στο λόγο σου. Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις το συνομιλητή.
  Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσα υβριστικά σχόλια δέχομαι στο χώρο μου από ομοιδεάτες σου. Μάλιστα πολλά από αυτά δεν τα έχω διαγράψει και μπορώ να τα δημοσιεύσω οποιαδήποτε στιγμή και έτσι να φανεί για μια ακόμα φορά η ποιότητα ορισμένων. Δεν θα το κάνω όμως τώρα.
  Στο χώρο μου επιτρέπονται όλα τα σχόλια και μάλιστα είναι από τους λίγους χώρους που ασχολούνται με το θέμα της αθείας και οι γνώμες των αναγνωστών δεν περνούν από λογοκριασία.
  Αρκεί να μην προσβάλουν κάποιο όπως το παραπάνω δικό σου σχόλιο.»
  Εγώ θα τον προκαλέσω.Πάνω από την φόρμα σχολίων, γράφει «Γι’ αυτό το λόγο σχόλια τα οποία προωθούν ρητορική μίσους ή βία προς κάποιους συνανθρώπους μας, μηνύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να προσβάλουν την προσωπικότητα συμπολιτών μας, έστω και εάν αυτοί είναι τελείως διαφορετικοί στις απόψεις τους από εμάς, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
  Ευχαριστώ
  *** Λόγο των πολλών υβριστικών μηνυμάτων που δέχεται ο χώρος από άπιστους συνανθρώπους μας, τα μηνύματα θα είναι προσωρινά ελεύθερα μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του ιστοχώρου. Παρακαλώ για την κατανόηση σας»
  Ε, ας φτιάξει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ. Αλλά θέλω να τον προειδοποιήσω, γιατί αυτό είναι δείγμα απιστίας.Πρέπει να δείξει πίστη,ότι τα επόμενα χρόνια +με την βοήθεια του Θεού+ εις τον ευλογημένο τόπο μας, θα ξεσπάσει +Ελληνορθόδοξη Επανάσταση+ και ο +Περιούσιος Λαός+ θα δώσει την εξουσία στους +Φωτισμένους Γέροντες+. Όταν έρθει αυτή η ευλογημένη μέρα, τα σχόλια στο +ιεροβλόγιο+ του θα φανούν πολύτιμα στην +Θρησκευτική Αστυνομία+ ώστε να μας εντοπίσει,όσους βέβαια δεν προλάβουμε να την κοπανήσουμε για τις Λουθηροκαλβινικές και Παπικές χώρες, και να μας βάλει εμάς του πεπλανημένους στον ίσιο δρόμο δείχνωντας μας την +Χριστιανική Αγάπη+ όπως τόσους αιώνες
  Αλλά με το να σβήνει σχόλια, σημαίνει ότι δεν ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι θα έρθει κάποτε αυτή η μέρα

 33. Ι.Μ.Δικαιάκος said

  Πίστευα ότι έχω δει όλη την ανοησία που χωράει σε μια ζωή… μέχρι που ανακάλυψα τις θρησκείες.

  Ι.Μ.Δ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: