Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Έλληνα, Χριστιανέ Ορθόδοξε μην αφήσεις να σε σφραγίσουν!

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2010/10/16

Αντιγράφω απόσπασμα άρθρου από την «Ελεύθερη Ώρα» της Πέμπτης, 14 Οκτωβρίου 2010.

Χωρίς περιστροφές, λοιπόν, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με αυτό του Φίλου: Μας σφραγίζουν, αγαπητοί μου Αναγνώστες. Κανονικά και με τον νόμο. Μας παίρνουν αντί ενός πινακίου φακής την ΨΥΧΗ ΜΑΣ!..

Αυτά που θα συμβούν με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ανήκουν στα κελεύσματα και τους στόχους της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Αυτό είναι το περιβόητο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δια του οποίου η Ανθρωπότης θα καταστεί υποχείριο του Θηρίου, όπως αναγράφεται στην Αποκάλυψη. Πρόκειται για τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της ζωής και της ψυχικής οντότητας ενός εκάστου εξ ημών και υμών. Μας καθιστούν έτσι πειθήνια όργανά τους σε κάθε πράξη και σκέψη μας.

Αυτή είναι η πεμπτουσία του από πάσης απόψεως απαράδεκτου κυβερνητικού συμβιβασμού με την «φιλοσοφία» του Διεθνούς Σιωνισμού.

Και για όνομα του Θεού, κάθε Ελληνας, κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός, ας αντιληφθεί κι ας αντιδράσει στο προ των θυρών ΧΑΡΑΓΜΑ που μας επεφύλαξε η βρωμερή, νεοεποχίτικη, πρακτική και τακτική και στόχευση των ΗΔΗ υποχειρίων του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ πολιτικών αρχόντων μας.

Η μεθόδευση επί τούτου υπήρξε, ομολογουμένως, ναι μεν άκρως ΔΟΛΙΑ αλλά και μαθηματικά, οργανωμένη: Κατ’ αρχήν θα τους χρεώσουμε στο έπακρο, θα τους καταστήσουμε απέλπιδες και δυστυχείς, (είπαν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) και στην συνέχεια, αφού τους πετάξουμε ένα ξεροκόματο και μια – ΦΡΟΥΔΑ οπωσδήποτε – ελπίδα για το μέλλον θα τους καταστήσουμε υποχείριά μας.

Προσοχή: Ειδικά τους Ελληνες, πρώτα απ’ όλους θέλουν να πλήξουν, οι οποίοι με την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων, φιλοσοφία τους και εν συνεχεία με την πίστη τους στην Ορθοδοξία, έχουν καταστεί οι πλέον επικίνδυνοι εχθροί της δικής τους υλιστικής και δεσποτικής δοξασίας. Θα έλεγα, καθέτως και οριζοντίως, ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Πηγή:  Ελεύθερη Ώρα – 2010-10-14 – Έλληνα, Χριστιανέ Ορθόδοξε μην αφήσεις να σε σφραγίσουν!

Ευχαριστώ τον Infidel Boy που έθεσε υπόψιν μου αυτό το υπέροχο άρθρο αυτής της εγκυρότατης  βρωμοφυλλάδας.

2010 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι χρήσης

23 Σχόλια προς “Έλληνα, Χριστιανέ Ορθόδοξε μην αφήσεις να σε σφραγίσουν!”

 1. NoN SeRViaM said

  Χαχα..δε σχολιάζω το άρθρο φίλε μου, τι να πει κανείς μπροστά σε τόση βλακεία.

  Καταλαβαίνω και το.. περιπαικτικό της ανάρτησης σου.

  Απλά, δεν περίμενα να διαβάσω εδώ κομμάτι απ την Ε.Ω, και μάλιστα με την υπογραφή του Ζαφ.
  Ελπίζω να μην γίνει συνήθεια μόνο, και δούμε και κάνα άρθρο της Χ.Α. κλπ.. χαχα..

  Μας έχεις καλομάθει με τα εξαιρετικά «γνωμικά σου» δηλαδή, κι αυτό μου ήρθε λίγο.. αναπάντεχο.. τι να πω, ίσως φταίει που δεν έχω κοιμηθεί και καθόλου.. χαχα..

  Την καλημέρα μου.

 2. ellinaki said

  Ήταν αναπάντεχο να συμβεί αυτό. Έβλεπαν κάθε μέρα που σηκώναμε κεφάλι απέναντι στο νεοταξικό υλισμό, με την κυβέρνηση ΝΔ, και για αυτό άλλωστε μας επέβαλλαν τον ΓΑΠ ως υποχείριό τους. Τώρα, νάταααα….

  (Αντιγραφή, σε γενικές γραμμές, από τεύχος του «εν Αθήναις» όπου σε άρθρο αναλύονταν οι 6 λόγοι για τους οποίους οι Αμερικάνοι «έριξαν» τον Καραμανλή)

 3. The Acrobat said

  Πάλι σφράγισμα ???
  Με σφράγισαν με τις νέες ταυτότητες, με σφράγισαν με τα νέα διαβατήρια, με σφράγισαν με τα bar code, βαρέθηκα πια…

  Ούτε στην ΙΖ’ Εφορία Αθηνών τόσο σφράγισμα…

 4. Sober said

  Για όλους τους ορθόδοξους, υπάρχει λύση:

  http://www.facebook.com/group.php?gid=152931661408870

 5. ChrisMrSly said

  Το μόνο που μπορώ να παραθέσω ως απάντηση είναι αυτό. Τρεχάτε χωριανοί, σφραγίζουν τον Ζαφειρόπουλο!

  Πάντως, στα σοβαρά τώρα, έτσι καταλαβαίνεις τον τρόπο επιχειρηματολογίας των ακροδεξιών, χριστανών ορθόδοξων (κατά δήλωσή τους) και γενικών ζαβλακωμένων. Εσύ τους μιλάς λογικά, και αυτοί βλέπουν σε σένα το σφράγισμα του Αντίχριστου, τον πράκτορα της νέας τάξης κτλ. Τους έχουν μάθει καλά να ζουν μέσα στο φόβο και με μια συνεχή siege mentality για να σκέφτονται όσο γίνεται λιγότερο.

  Απλά καθίστε και δείτε εδώ. Αν κάποιος έμπαινε σε ένα ιστολόγιο όπως αυτό καλοπροαίρετα και χωρίς να πιστεύει σε νέες τάξεις και παλιές, όσο θρήσκος και να ήταν, κάποια στιγμή θα αναθεωρούσε πολλά για την πίστη του. Όποιος όμως ακούει συνέχεια από τις κοντινότερες επιρροές του (άμεσο περιβάλλον του ή ηγετικές μορφές) για κινδύνους εναντίον της Ορθοδοξίας, του ελληνισμού και του πιάσταυγόκαικούρευτο, δεν μπαίνει εδώ για διάλογο. Όπου και έχω δει τρολ, είναι επειδή κάποιος τους έχει κάνει να αισθάνονται σαν παγιδευμένα ποντίκια. Και τα παγιδευμένα ποντίκια δαγκώνουν.

 6. Αυτή η επιλεκτικότητα στα σφραγίσματα των Χ.Ο πολύ με προβληματίζει:

  1) κατα τη γεννηση επιβάλλεται η βάπτιση (τελετουργικό σφράγισμα από τον ιερέα με λαδολέμονο) ώστε το μέλος να εισαχθεί στην ομάδα χ.ο.

  2) κυκλοφορούν με καδένες στο λαιμό με το σταυρό να κρέμεται ώστε να καταλαβαίνει κανείς από μακριά το θρήσκευμα

  3) σταυροκοπιούνται δημόσια σε κάθε ευκαιρία, μη φοβούμενοι οτι αυτό είναι χαρακτηριστικό που προδίδει σε όλους την (μυστική τους) ταυτότητα

  4) έγινε χαμός ωστε να ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ το θρήσκευμα στις ταυτότητες (αυτό και αν είναι φακέλωμα)

  5) έχουν την κατ’εξοχήν διαδεδομένη πρακτική «φακελώματος» (πιστός-άπιστος, δικός μας-ξένος)

  6) έχουν απορρίψει τον ορθολογισμό προ πολλού και δέχονται αδιαμαρτύρητα την μπούρδα κάθε ιερωμένου (αυτό κ αν είναι έλεγχος του νού)

  Αλλά τώρα που απλά αλλάζει η ταυτότητα είναι …σφράγισμα και …έλεγχος του νού.

 7. Infidel Boy said

  Μερικά ενδιαφέροντα σημεία:

  Μιλάνε για την ψυχή λες και ξέρουνε τι είναι, λες και μπορούνε να την ορίσουνε.

  Προσέξτε ότι στην τελευταία παράγραφο του άρθρου φροντίζει να αναπαράγει την γνωστή καραμέλα περί υγιούς παντρέματος Ελληνισμού και Χριστιανισμού.

  Η εφημερίδα (ναι το παραδέχομαι, έδωσα 50 λεπτά για να την αγοράσω, ευτυχώς είναι φτηνή) γράφει στο εξώφυλλο «Καθημερινή Απογευματινή Εφημερίδα Γνώμης» (?!?!)

  Σ
  ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ
  Τ
  Α
  Ν
  Ι
  Κ
  Η
  Σ

  Το ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ «οριζοντίως και καθέτως» στην τελευταία παράγραφο κάπως έτσι το εννοούσε?

 8. Infidel Boy said

  χφμχνχ… το σταυρόλεξο δεν βγήκε όπως το ήθελα.

 9. batcic said

  @Infidel Boy
  Χαχαχαχαχα, όχι γι αυτό που έγραψες, δεν ήταν καθόλου αστείο να κοροϊδεύεις τα θεόπνευστα λόγια της γνώσης. Απλά επειδή δεν σου βγήκε το στραυρόλεξο άσχετε!!! :-P

 10. Καλα τα λεει η εφημεριδα!
  ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!
  Διαβαστε ολη την συνεντευξη του φωτισμενου μοναχου Νεκτάριου Μουλατσιωτη που ξεσκεπαζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ των Σιωνοεβραίων:
  http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6075:-4-&catid=25:2009-12-18-08-37-46
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ !!

  (*) Τα κεφαλαία δεν είναι παράβαση των όρων χρήσης, το εννοώ ότι τα ουρλιάζω.

 11. Evan T said

  The stupid… it burns!!

 12. Δείτε και τούτο, από τον Vaal (φρέσκο!):
  http://lapositiondutireurcouche.blogspot.com/2010/10/jesus-christs-wins-and-all-bads-get.html

 13. Καλώς την Espoir.
  Πράγματι, πολύ διασκεδαστικό το ανάγνωσμα.
  Έμεινα κάπως έτσι: x_x
  Δυστυχώς, η φόρμα εισαγωγής σχολίου δεν λειτουργούσε σωστά, κι έτσι δεν μπόρεσα να αφήσω σχόλιο.

 14. Δεν μπορείται να φανταστείτε!!! Έχω ανοίξει συζήτηση με ένα θεοπληκτάκι. Τρεις ώρες πάλευα να βρω ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ είναι το 666 στα barcode. Αφού έβγαλα τα μάτια μου το βρήκα. Τι να σας πω!!! Πάει κάπως έτσι, αυτή την λογική ακολουθεί (2+4)+(12/2)+(7-1)=666. Τέσσερις ιστοσελίδες άνοιξα. Μία στα αγγλικά (την βρήκα μέσω funel.blogspot.com ) τζίφος. Wikipedia, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!Μόνο στο Ελλαδιστάν!!! Το http://www.skepdic.com/ , ΕΠΙΣΗΣ!!! Μέχρι και στις ΘΗΠΑ των ρεντνεκς θρησκόληπτων το ξεπέρασαν!!!Τελικά, το γκουγκλάρισα και έπεσα σε μια θεόπληκτη, που είχε κατανοητή (μόλις με την τρίτη ) περιγραφή και παραστατικές εικόνες . Και είμαι και καλός για απόφοιτος λυκείου στα μαθηματικά!!! Και μαντέψτε ποιος το πρωτοέφερε στην Ελλάδα (το συνωμοσιολογικό σενάριο)!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!! Πως ξεκίνησε η ιστορία, εδώ http://www.iospress.gr/ios2000/ios20000709a.htm από μία Λιακοπουλοειδή συγγραφέα. Αξίζει να ακολουθήσετε και το νήμα (από το τέλος) της συζήτησης με το θεοπληκτάκι κάνοντας κλικ στο όνομα μου

 15. Γαλιάνδρα said

  Δουλειά δεν είχε ο διάολος…

 16. Πτώμας said

  Νομίζω πως για να μας καταστήσουν πειθήνια όργανα τους δεν χρειάζεται τίποτα καινούργιο! Αρκεί η τηλεόραση από την μία και η Εκκλησία από την άλλη για να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε άβουλο ζόμπι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παιδάκια του κατηχητικού της «Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης»! Όσο για σφραγίσματα έχω ένα δόντι που χρειάζεται σφραγισματάκι – αν θέλει κανείς να βοηθήσει… Το πιο αστείο όμως είναι το «με την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων…οι πλέον επικίνδυνοι εχθροί της δικής τους υλιστικής και δεσποτικής δοξασίας». Πιο αστεία περιγραφή του ΝεοΈλληνα Χριστιανοεθνικόφρονα δεν έχω ακούσει στην ζωή μου! Έλεος πια είμαι σίγουρος πως ο συγγραφέας του κειμένου αυτού κυκλοφορεί με Mercedes Benz, βλέπει τον Καρατζαφιόζη στην 50′ plasma που έχει στο σαλόνι του και τρώει τον άμπακο στην υγεία των κορόιδων.

 17. bouboulinos said

  Είναι δυνατόν να είναι όλα μια σύμπτωση;

  http://www.market-talk.net/index.php/id/8914

  xaxaxax

 18. Το σχόλιο #14 του mike rigo wolf ήταν στη σπαμιέρα και μόλις το αποκατέστησα.

 19. greetz κομραδες…

  παρολο που’μαι εντελως (μα παντελης) αντιθετος με τους θρησκο-γουατεβερ, συμφωνω εν μερη στο οτι – θα ξεβρουν μεχρι και ποτε την αμολαω, που την αμολησα, μυρισε (;)…

  βιομετρικα full on και χρηση παντου – στον ταριφα, στην εφορια, στα ψωνια, στο ‘ρδελο, σε πιθανο ελενχο πολιτσμανου (θα περναει την μπαρα-κωδικα και θα βλεπει απαντα…)

  και σορυ αλλα δεν τα γουσταρω αυτα καθολου ! μα καθολου !! ..με το ζορι ;!;!;! μπαααα…..
  οπως δεν εχω καινουργιο-bio πασαπορτι, ετσι και δεν θα’χω bio-ταυτοτητα…
  διευκολυνση μεν (ναι), αλλα με τι κοστος ;… βλ. γιωργος οργουελιδης MCMLXXXIV

  (εψαχνα ενα ωραιο αρθρακι που’χα διαβασει σχετικα προσφατα στην εντυπη ελευθεροτυπια, αλλα δεν το βρισκω τωρα.. και πρεπει να την καμω..)

  σαλουδ χερμανος/ας :-)

 20. diama4 said

  Έλληνα Χριστιανέ Ορθόδοξε, (υπαρχει τέτοιο πράμα? ) δώσε και σε μένα το φτωχό λίγα απο τα εκατομμύρια ευρώπουλα που τα ‘χεις στην πούγκα να κάνω ένα σφράγισμα στο φρονημίτη μου !

 21. Άθεος Δεξιός said

  Ο Σαμαράς δεν θα πάρει θέση? Αντώνη ξύπνα, ο Καρατζαφύρερ απειλεί την πολυκατοικία της θρησκοληψίας και του εθνικισμού!

 22. Άθεος Δεξιός said

  Επί της ουσίας, ίσως και να έπρεπε να χαιρόμαστε με τέτοιες ακρότητες. Γιατί, επιλέγοντας την περιχαράκωση και την δεισιδαιμονία, όπως στην περίπτωση της ηλεκτρονικής ταυτότητας, η εκκλησία αναδεικνύει ένα σκοταδιστικό πρόσωπο που απωθεί τους νέους και τους οδηγεί να αναλογιστούν, με ανοιχτό μυαλό, όλα τα ενδεχόμενα.

  Εννοώ ότι (ελπίζω πως) αυτές οι υστερίες θα βοηθήσουν στην ευκολότερη χειραφέτηση της γενιάς των σημερινών εικοσάρηδων από τον σκοταδισμό, τα θαυματουργά λαδάκια, τις αχειροποίητες εικονίτσες, την μισαλλοδοξία για «αντίχριστους σατανάδες» των άλλων θρησκειών κλπ κλπ κλπ…

 23. Θαυμάστε τους χριστιανοταλιμπάν!…

  Αυτές τις μέρες είναι ανοιχτή η Δημόσια Διαβούλευση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της Κάρτας Πολίτη. Κάνοντας μια βόλτα από εκεί θα δει κανείς τα μισά σχόλια (περίπου 500 συνολικά μέχρι τώρα) να λένε «δεν θα την πάρω γιατί διαφωνεί με τη θρησκεία μου» «εί…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: