Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Γνωμικό #238

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2010/06/16

«Έλλειψη σεξουαλικής αγωγής + προσευχή στα σχολεία = προσευχήσου να μην είσαι έγκυος.»

—Άγνωστος.

Το πρωτότυπο: «No sex education + prayer in schools = pray you’re not pregnant»

Πηγή: http://www.gainesvillehumanists.org/bumpers.htm

Το αρχείο των γνωμικών φιλοξενείται στο atheoi.ORG: Αρχείο γνωμικών

Copyright © 2010 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Άρθρα μέσω RSS
rss Σχόλια μέσω RSS
rss Μόνο τα σχόλια αυτού του άρθρου μέσω RSS
Άρθρα μέσω email
Σχόλια μέσω email

36 Σχόλια προς “Γνωμικό #238”

 1. Άθεος Δεξιός said

  Ποιός έχει δει το Idiocracy? (κι όμως, είναι απόλυτα σχετικό με την συζήτηση)

 2. Το Idiocracy… καταπληκτική ταινία.

  Πως το μετέφρασαν στα Ελληνικά; Ηλιθιοκρατία; Η αγγλική λέξη «idiot» προέρχεται από την ελληνική «ιδιώτης». Στην αρχαιότητα «ιδιώτες» αποκαλούσαν οι Αθηναίοι εκείνους που παρότι ήταν πολίτες, και είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, απείχαν από την εκκλησία του δήμου, και προτιμούσαν να ασχολούνται με ιδιωτικά ζητήματα. Σε κάποια στιγμή η λέξη είχε πάρει μια πολύ αρνητική έννοια, και η αγγλική λέξη αναφέρεται σε εκείνη την έννοια. (Αν και το πως ακριβώς συνέβη ο δανεισμός να αφορά εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι κάτι που δεν κατανοώ.)

 3. (Κι αυτό απόλυτα σχετικό με τη συζήτηση ήταν.)

 4. Ξέρεις αγαπητέ Διαγόρας ο Μήλιος όταν μιλάς έτσι για την προσευχή, πόσο πολύ φανερώνεις την άγνοια σου σε πνευματικά θέματα; και προσωπικά με κάνεις να λυπάμαι πολύ που έως τώρα δεν έχεις γνωρίσει τα οφέλη της.

  Αχ Διαγόρας ο Μήλιος ελπίζω να καταλάβεις. Όταν καταλάβεις θα με θυμηθείς … μην ευχαριστήσεις εμένα, μόνο το Θεό.

 5. xarxar said

  Never gonna happen…

 6. +Ασμοδαίος+ said

  α) Το idiocrasy ήταν καταπληκτική ταινία. Τόσο πολύ που όταν το καλοσκέφτηκα… φοβήθηκα!
  β) Δεν ξέρω στο Ελλάντα τι θα έκανε η σεξουαλική αγωγή (αν και όπως εφαρμοζόταν), πάντως το γνωμικό θα το προτιμούσα κάπως έτσι: «Σεξουαλική άγνοια + προσευχή στα σχολεία = προσευχήσου να μην είσαι έγκυος.»

 7. Ptomas said

  Καταπληκτικά νέα στην Χριστιανορθόδοξη Δημοκρατία του ΕΛλαδιστάν:
  http://www.medium.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3552:2010-06-17-07-17-37&catid=58:2008-09-01-08-32-53&Itemid=79
  Γιατί επιτέλους δεν αφήνουμε όλες τις ευθύνες και τα βάρη της διακυβέρνησης του τόπου στους «Άγιους Πατέρες» και τον Θεό;

 8. Sober said

  Υπάρχει προσευχή που μπορεί να πει μια έγκυος κοπέλα για να αποβάλει;

 9. Προσευχή για φόνο αγαπητέ Sober;
  Η προσευχή εισακούεται από τον Θεό όταν τα αιτήματα μας είναι προς το συμφέρον της ψυχής μας.

 10. Γιατρός Του Ικα said

  Έχετε προσέξει που ο Ορθόδοξος δεν κλίνει τα nicks;Αυτό σε συνδυασμό με τις απόλυτα τυποποιημένες απαντήσεις του που πολλές φορές μάλιστα δεν έχουν σχέση με τα σχόλια που προηγούνται με κάνουν να πιστεύω ότι μάλλον δεν είναι άνθρωπος αλλά bot.

 11. nilo said

  Αχχχ, αγαπητέ θεούλη, κάνε τον Ορθόδοξο να μη λέει βλακείες. Σε παρακαλώ κάντο. Για το συμφέρον της ψυχής μου

 12. Sober said

  Χμμ, τότε μήπως υπάρχει προσευχή όταν το πέος εκσπερματίσει μέσα στον κόλπο, το σπέρμα ως εκ θαύματος να γίνει τζούφιο;

 13. Νικόλαος said

  @ Sober

  Respect!

 14. @Sober ναι βεβαίως, κάπως έτσι προκύπτουν χριστιανορθόδοξοι απολογητές.

 15. makis said

  Μα τι ευγένεια μέσα σε αυτό το χώρο. Θαυμάζω το ύφος σας ….

 16. Sober said

  Μήπως υπάρχει προσευχή της επόμενης ημέρας;

 17. Άθεος Δεξιός said

  «Προσευχή για φόνο αγαπητέ Sober;»

  Αν η αποβολή είναι φόνος, ποιός θα ήταν ο δολοφόνος αγαπητέ Ορθόδοξε? Μάλλον ο θεός σου που σχεδίασε το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας έτσι ώστε πάνω από τις μισές εγκυμοσύνες να καταλήγουν σε αποβολές!!

 18. Ptomas, ο σύνδεσμος που έστειλες δεν λειτουργεί. Έτσι κι αλλιώς, το σχόλιό σου παραβιάζει τους όρους χρήσης γιατί δεν δίνει την παραμικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται, και έτσι αναγκάζει τον αναγνώστη να επισκεφτεί τον σύνδεσμο προκειμένου να διαπιστώσει αν τον ενδιαφέρει, και αν το έχει ήδη υπόψιν του. Επίσης άσε με να μαντέψω: είναι εκτός θέματος.

  Κατανοώ την επιθυμία των αναγνωστών να σχολιάσουν την επικαιρότητα, και αναγνωρίζω ότι ένα από τα μειονεκτήματα του ιστολογίου μου είναι ότι δεν ασχολείται με την επικαιρότητα τόσο όσο ίσως να έπρεπε. Ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό είναι ακριβώς αυτό που έκανες: όταν προκύπτει κάτι, το αναφέρει κάποιος σε ένα σχόλιο, και έτσι σχολιάζεται. Αυτό δυστυχώς έχει το μειονέκτημα ότι μειώνει την ποιότητα της ύλης του ιστολογίου γιατί δημιουργεί εκτός θέματος συζητήσεις και γιατί το κάθε ένα θέμα δεν έχει το δικό του άρθρο. Ένας καλύτερος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα είναι ο εξής: αντί να γράψεις σχόλιο, στείλε μου ένα email, γράφοντας δυο λογάκια στα σοβαρά σα να έγραφες άρθρο, και αν πράγματι αξίζει τον κόπο, εγώ θα το δημοσιεύσω.

 19. Ptomas said

  Καλημέρα και συγνώμη για το σχόλιο – έχω ένα προσωρινό πρόβλημα με τα e-mail. Το link πάντως φαίνεται να λειτουργεί στον δικό μου υπολογιστή (που όμως έχει παρωχημένο λειτουργικό και έκδοση του Ι.Ε.). Το link πάντως ήταν στο άρθρο του Μανδραβέλη που σχολιάζεις στην ακριβώς επόμενη δημοσίευση που έκανες για την φοβερή «Ναοδομία» οπότε με κάλυψες!

 20. ΑΜΑΝΤΑ said

  Ναι, καλά, πνευματικοί άνθρωποι είναι αυτοί που πιστεύουν χωρίς να ερευνούν, και όχι αυτοί που σκέφτονται και προσπαθούν να καταλάβουν…
  Αυτό μας λέτε κύριε «Ορθόδοξε» και οι όμοιοί σας;
  Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος Διαγόρα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μόνιμο θέμα πίσω από όλα τα θέματα.

 21. Excel said

  Θυμίζει λίγο το ανέκδοτο:

  Ένας καθηγητής σε ένα λύκειο είπε στα παιδιά να γράψουν ένα σύντομο κείμενο σχετικά με το sex, ένα μυστήριο και τη θρησκεία. Το βραβείο καλύτερου κειμένου κέρδισε μία 17χρονη με την εξής πρόταση: «Θεέ μου, είμαι έγκυος! Από ποιον άραγε;»

 22. Αγαπητέ Διαγόρας ο Μήλιος λίγος σεβασμός στους συνανθρώπους σου δε βλάπτει. Προσπάθησε τουλάχιστον να τηρήσεις τους πιο τυπικούς κανόνες συμπεριφοράς. Προσωπικά έχω ξαναπεί ότι δεν προσβάλλομαι από τέτοιου είδους συμπεριφορές, αλλά νομίζω ότι είναι και θέμα αρχών. Προσβάλουν κάθε αναγνώστη που παρακολουθεί τις αναρτήσεις σου και τα σχόλια μας.

  Αγαπητέ Άθεος Δεξιός …
  γνωρίζεις πιστεύω ότι το προγαμιαίο σεξ (κοινός πορνεία) καταδικάζετε από το Θεό. Τους λόγους δεν τους αναφέρουμε γιατί δεν αφορούν το ερώτημα σου. Εάν λοιπόν όλοι οι νέοι είχαν εγκράτεια και φρόντιζαν να ζουν σύμφωνα με το θέλημα Του, πόσα σημερινά προβλήματα (σχετικά με τα σαρκικά) δεν θα υπήρχαν; Σχεδόν όλα!
  Όσον αφορά τώρα τα προβλήματα που έχει κάποιος μέσα στον γάμο, εκεί πρέπει να αντιμετωπιστούν όλα με την βοήθεια ενός πνευματικού, ότι είδους είναι αυτά. Ο Θεός σαφώς και δεν ευθύνεται για τίποτα κακό, το έχουμε ξαναπεί αυτό.

  Αγαπητή ΑΜΑΝΤΑ πνευματικός άνθρωπος κατά την άποψη μου είναι αυτός που φροντίζει για το συμφέρον της ψυχής του και ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μειονεκτεί σε τίποτα μπροστά σε κάποιον που δεν σκέφτεται ότι σε λίγο καιρό θα πεθάνει. Αυτά τα περί μη ερευνάς και σκέψης είναι πράγματα που αρέσκονται να λέγονται από άπιστους ανθρώπους διότι έτσι πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι ανήκουν σε μια ανώτερη κατηγορία ανθρώπων και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα με λίγα λόγια. Τίποτα όμως από αυτά δεν ισχύει και σου εύχομαι να γνωρίσεις “πνευματικούς ανθρώπους” στη ζωή σου αλλά να σε φωτίσει και ο Θεός παράλληλα ώστε να δεις την πραγματική κατάσταση.

 23. Προς «Ορθόδοξος»:

  Αγαπητέ «Ορθόδοξος» είναι αστείο το πως τολμάς να επικαλείσαι φανταχτερές αρχές όπως τα περί σεβασμού προς συνανθρώπους, τη στιγμή που το κάθε ένα σχόλιό σου εδώ καθιστά προφανές ότι ο σκοπός της παρουσίας σου εδώ, πέρα από το να διασπείρεις την προπαγάνδα σου, είναι για να μας βρίζεις, να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας και να διαβάλλεις τις συζητήσεις μας. Λυπάμαι βέβαια για τα χάλια σου, αλλά επειδή ό,τι κάνεις είναι αντιπροσωπευτικό της νοσηρής νοοτροπίας και των φαρισαϊκών μεθόδων της θρησκείας της οποίας είσαι φερέφωνο, μου προξενεί ιδιαίτερη ικανοποίηση να σε βλέπω με το κάθε ένα σχόλιό σου να επιβεβαιώνεις ενώπιον κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου το διανοητικό χάλι που χαρακτηρίζει τη θρησκεία σου.

  Προς τους υπόλοιπους:

  Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνει ο «Ορθό» εδώ μέσα είναι να διασπείρει θρησκευτική προπαγάνδα. Ενόσω κανείς δεν του κάνει ερωτήσεις, τα πράγματα βαίνουν καλώς: δεν μπορεί να προπαγανδίσει αυθαίρετα, γιατί μόλις τολμήσει κάτι τέτοιο θα τον φάει η μαρμάγκα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Όταν όμως του υποβάλλετε ερωτήσεις, του δίνετε το δικαίωμα να το κάνει αυτό κανονικά και με το νόμο. Αν έτσι γουστάρετε, τι να σας πω, συνεχίστε βέβαια, αλλά θα πρέπει να έχετε πολύ χοντρό βίτσιο να απευθύνετε το λόγο σε κάποιον που έχει δείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι όσες ερωτήσεις γουστάρει τις απαντάει, ενώ όσες δεν γουστάρει τις αγνοεί ή τις αποφεύγει.

 24. giorugosu said

  Συγγνώμη κιόλας ρε συ Διαγόρα, αλλά εάν πιστεύεις ότι ο Ορθό απαντάει σε οποιαδήποτε ερώτηση του κάνουμε είσαι γελασμένος… Προσωπικά βλέπω ότι ακολουθεί 2 τακτικές. Είτε θα αποφύγει την ερώτηση εντελώς, είτε θα πει τις γνωστές του γενικολογίες.
  Επίσης από τα γραφόμενα του υπολογίζω ότι πρόκειται για μία ομάδα 2-3 ατόμων.
  Η καλύτερη τακτική είναι να τον αγνοούμε παντελώς!

 25. Αγαπητέ Διαγόρας ο Μήλιος κατ’ αρχήν λυπάμαι πολύ που ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι σκοπός των σχολίων μου ΔΕΝ είναι το να μειώσω κανένα συνάνθρωπο μου και λυπάμαι επίσης που δεν παρατηρώ το ίδιο και σε εσένα και τους ομοϊδεάτες σου. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι από αυτούς που καταλαβαίνουν ότι δεν έχω κακό σκοπό και το παραδέχονται δημοσίως και πολλές φορές.
  Θεωρώ επίσης ότι είναι τελείως άστοχη αυτή η επίθεση σου, μιας και εσύ είσαι από τα άτομα που συμπεριφέρονται και συνομιλούν με ειρωνείες και ύβρεις κ.τ.λ. Νομίζω ότι είναι περιττή η αναφορά παραδειγμάτων. Διαπιστώνονται όλα εύκολα παρατηρώντας απλά και μόνο το τελευταίο σχόλιο σου.

  Όσο για τα υπόλοιπα θα ήθέλα να πω ότι δεν περίμενα η συζήτηση στο ιστολόγιο σου να είναι τόσο πολύ κατευθυνόμενη από εσένα. Περίμενα περισσότερη δημοκρατία από ανθρώπους που υποτίθεται ότι μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Δυστυχώς και πάλι τα μόνο στοιχεία που συνάντησα είναι όχι απλά η λογοκρισία που σημαίνει εδώ και σβήσιμο σχολίων που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς μας, αλλά και εκφοβισμό των ομοϊδεατών σου και μείωση της προσωπικότητας τους όταν αυτό μας ωφελεί. Ειλικρινά αυτά είναι πράγματα που δεν τα περίμενα εδώ μέσα. Σίγουρα θα σε ενοχλεί που σου λέω την αλήθεια και ίσως να μην θέλεις να δεχτείς και αυτό το σχόλιο μου για ευνόητους λόγους – όπως και άλλων – αλλά να γνωρίζεις ότι έτσι δεν κρύβετε η πραγματικότητα. Όλα κάποια στιγμή έρχονται στο φως.

 26. Το χοντρό βίτσιο για το οποίο έκανα λόγο στο σχόλιο 22 το έχω κι εγώ, σε τελική ανάλυση.

  17:33

  Η μαρμάγκα έφαγε σχόλιο του «Ορθόδοξος» ως υπονομευτικό της συζήτησης.

 27. Αγαπητέ Διαγόρας ο Μήλιος κατανοώ απολύτως τη συμπεριφορά σου αλλά κατάλαβε και εσύ ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

 28. Δεν κατανοείς απολύτως τίποτα. Τέλος συζήτησης.

 29. Άθεος Δεξιός said

  «Αγαπητέ Άθεος Δεξιός …
  γνωρίζεις πιστεύω ότι το προγαμιαίο σεξ (κοινός πορνεία) καταδικάζετε από το Θεό. Τους λόγους δεν τους αναφέρουμε γιατί δεν αφορούν το ερώτημα σου. Εάν λοιπόν όλοι οι νέοι είχαν εγκράτεια και φρόντιζαν να ζουν σύμφωνα με το θέλημα Του, πόσα σημερινά προβλήματα (σχετικά με τα σαρκικά) δεν θα υπήρχαν; Σχεδόν όλα!
  Όσον αφορά τώρα τα προβλήματα που έχει κάποιος μέσα στον γάμο, εκεί πρέπει να αντιμετωπιστούν όλα με την βοήθεια ενός πνευματικού, ότι είδους είναι αυτά. Ο Θεός σαφώς και δεν ευθύνεται για τίποτα κακό, το έχουμε ξαναπεί αυτό.»

  Δηλαδή τί ισχυρίζεσαι αγαπητέ Ορθόδοξε?

  Ότι υπάρχουν περισσότερες αποβολές σε εγκυμοσύνες εκτός γάμου παρά σε εκείνες εντός γάμου?

  Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα (είναι ψέμα).

  Ότι υπάρχουν περισσότερες αποβολές σε ζευγάρια που συμβουλεύονται τον πνευματικό τους, παρά σε εκείνα που δεν το κάνουν?

  Και αυτό είναι ψέμα.

  Το ποσοστό των αποβολών δεν ποικίλει ανάλογα με τον αν το ζευγάρι είναι «αμαρτωλό» και έκανε σεξ πριν τον γάμο, ούτε επηρεάζεται από τις επισκέψεις του κάθε ζευγαριού στον εξομολόγο του, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει κάθε γυναικολόγος. Οπότε το ερώτημα παραμένει.

  Αν η αποβολή είναι φόνος, όπως ανέφερες, ποιός διαπράττει αυτό τον φόνο? Το ζευγάρι που θέλει να γεννήσει ένα υγιές παιδάκι, ή ο δημιουργός Θεός στον οποίο πιστεύεις, και ο οποίος σχεδίασε το ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα με τόσο ιδιοφυή τρόπο, ώστε πάνω από τις μισές εγκυμοσύνες να οδηγούνται σε αποβολή, χωρίς καμία πρόθεση των γονιών?

  Περιμένω απάντηση.

 30. Αμέθυστος said

  Να συνεισφέρω στην κουβέντα κάποια στοιχεία σχετικά με το θέμα των αμβλώσεων, που πιστεύω είναι σχετικά και μιλούν από μόνα τους.

  Οι Levitt και Donohue παρατήρησαν πως 15-16 χρόνια μετά τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στις Η.Π.Α. (το 1973) η εγκληματικότητα έπεσε κατακόρυφα στις Η.Π.Α. Στις πολιτείες όπου η άμβλωση επετράπη 1-2 χρόνια νωρίτερα (1971-1972) η εγκληματικότητα έπεσε (επίσης κατακόρυφα) 1-2 χρόνια νωρίτερα. Προφανώς, αν και κάθε περεταίρω ερευνα είναι ευπρόσδεκτη, πολλά από τα ανεπιθύμητα παιδιά που γεννήθηκαν παρά τη θέληση της μητέρας τους (επειδή της απαγόρευε ο νόμος την άμβλωση) κατέληγαν εγκληματίες. Όταν νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις, μειώθηκαν και οι ανεπιθύμητες γέννες αλλά και οι μελλοντικοί υποψήφιοι εγκληματίες.

  ΥΓ:
  Αγαπητέ Ορθόδοξος,
  έχει και κλητική πτώση η γλώσσα μας βρε. :Ρ

 31. Αγαπητέ Άθεος Δεξιός … αν και τα δύο ερωτήματα σου δεν έχουν σχεδόν καμιά σχέση με το νόημα που προκύπτει από το προηγούμενο σχόλιο μου, παρόλα αυτά πιστεύω ότι όντως μια γυναίκα που δεν ζούσε με εγκράτεια πριν το γάμο της θα δυσκολευτεί και στο θέμα της κύησης μέσα στο γάμο. Αυτό συμβαίνει κατά τη γνώμη μου και διότι μια γυναίκα που θέλει να ζει μια ελεύθερη ζωή πριν δεσμευτεί, σίγουρα παίρνει πολλές προφυλάξεις αρκετές από τις οποίες είναι επικίνδυνες για την υγεία της και συμβάλουν σημαντικά στη μείωση των πιθανοτήτων να μείνει έγκυος στο μέλλον.

  Δεν είχα σκοπό όμως να θίξω αυτό το πρόβλημα αλλά είπα ότι γενικά για το θέμα των σαρκικών αμαρτημάτων, εάν ακολουθούσαμε την διδασκαλία της εκκλησίας μας θα υπήρχαν πολύ λίγα προβλήματα στους ανθρώπους γύρω από αυτά. Οι περισσότερες αποβολές και εκτρώσεις φυσικά συμβαίνουν σε ζευγάρια που έχουν διαλέξει να πορεύονται μακριά από την Ορθοδοξία. Παρατηρούμαι πολλές φορές διάφορα προβλήματα στις γυναίκες που δεν τις επιτρέπουν να τεκνοποιήσουν ή και πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες από την ακατάστατη ζωή μας, που φυσικά πλέον οι περισσότερες καταλήγουν στο φόνο, κοινός στη “διακοπή εγκυμοσύνης”.
  Είναι τουλάχιστον ανόητο να κατηγορούμε τον Θεό για τέτοιου είδους προβλήματα από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι διαλέγουμε ένα βιοτικό τρόπο διαφορετικό από αυτό που μας έχει υποδείξει και φυσικά είναι λογικό να υπάρχουν μετά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εξαρχής φταίμε που παρακούμε σε βασικές αρχές, όπως αυτή της αγνοίας και από τη στιγμή που παρακούμε πρέπει να αναλάβουμε και τις ευθύνες μας και όχι να ψάχνουμε συνεχώς για δικαιολογίες. Ο Θεός τα έχει δημιουργήσει όλα τέλεια και μας έχει δώσει και οδηγίες για όλη μας τη ζωή. Είναι απλά τα πράγματα.

 32. nilo said

  «Ο Θεός τα έχει δημιουργήσει όλα τέλεια»

  Δηλαδή Ορθόδοξε, θεωρείς πως ο άνθρωπος, τον οποίο έφτιαξε ο «θεός» είναι ένα τέλειο ον;
  Αφού είναι τέλειο ον, τότε ο άνθρωπος δεν κάνει λάθη. Σωστά;
  Πιο πάνω όμως λες ότι έχει διαλέξει λάθος βιοτικό τρόπο. Άρα συμπεραίνουμε ότι ούτε ο άνθρωπος είναι τέλειος, ούτε ο «Θεός»

  Με συγχωρείτε για το offtopic (Ναι. Είμαι κι εγώ βιτσιόζος :P)

 33. xarxar said

  Πολύ βιτσιόζος, όμως!
  Εδώ ο τύπος έχει ανατρέψει την ιατρική επιστήμη και οδηγείται σε βραβείο νόμπελ κι εσύ περιμένεις σοβαρή απάντηση;

 34. Τέλεια αλλά και ελεύθερα.

 35. xarxar said

  Α όλα κι όλα, το ανθρώπινο σώμα είναι τέλειο! Κάτι ψιλο-bugs αγνείστε τα βρε…
  Κια από ελευθερία άλλο τίποτα, άμα δεν πιστέψεις στο διάολο!

 36. geysser said

  Ορθόδοξε
  Να χαρώ εγώ μυαλό του Θεού σου!Κάθησε και ξεσκίστηκε να στήσει ολόκληρο σύμπαν κι επέτρεψε σε δυο ξεβράκωτους τηνέητζερ να του μαμήσουν όλη την φτιάξη!Φτού να μην αβασκαθεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: