Διαγόρας ο Μήλιος

Τα είδωλα κάνουν τα καλύτερα καυσόξυλα

Facebook: ήταν αναπόφευκτο…

Posted by Διαγόρας ο Μήλιος στο 2008/12/02

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Αδάμ Σαββίδη έριξα μιά ματιά στο group «Και η εκκληCIA να πληρώσει στο Κτηματολόγιο» και πείστηκα ότι πρέπει να έχω παρουσία και στο facebook.  Έτσι λοιπόν δημιούργησα προφίλ και εκεί.  Όποιος έχει ήδη προφίλ στο facebook, ας με προσθέσει ως «φίλο». Το προφίλ μου είναι αυτό: http://www.facebook.com/people/Diagoras-O-Milios/1061783116?

Copyright © 2008 Διαγόρας ο Μήλιος | Όροι Χρήσης

Άρθρα μέσω RSS
rss Σχόλια μέσω RSS
rss Μόνο τα σχόλια αυτού του άρθρου μέσω RSS
Άρθρα μέσω email
Σχόλια μέσω email

4 Σχόλια προς “Facebook: ήταν αναπόφευκτο…”

 1. SimonSays said

  Προτείνω το όνομα να αλλαχτεί σε πιο ιρλανδέζικο: Diagoras O’milios lol καλώς ήρθες!

 2. Και εγώ από αυτό το group παρακινήθηκα να ανοίξω λογαρισμό στο facebook!

 3. Το ενδιαφέρον με αυτό το group είναι ότι έχει την επιτυχία που έχει λαμβάνοντας μεν μία σφόδρα αθεϊστική στάση (αν δείτε το υλικό που το συνοδεύει) χωρίς όμως να έχει τη λέξη «άθεοι» στον τίτλο του. Ίσως να πρέπει να μας λέει αυτό κάτι. Βέβαια, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, γράφτηκα και στο group «Έλληνες Άθεοι και Αγνωστικιστές».

 4. exergy said

  Πράγματι δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχει αθεϊστική στάση στις συζητήσεις που γίνονται στο group. Όμως, το βασικό ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό και οικονομικό και αφορά κάθε Έλληνα πολίτη, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Το ζήτημα γενικά της εκκλησιαστικής περιουσίας και των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων της εκκλησίας είναι ο κορμός πάνω στον οποίο αναπόφευκτα αναπτύχθηκαν κλαδιά συζητήσεων και αναφορών που εκφράζουν άνθρωποι της αναζήτησης, και όχι της άκριτης αποδοχής των τσαρλατανισμών των τελευταίων 2 χιλιετιών. Πάνω σε αυτά τα κλαδιά πρασίνισαν τα φύλλα του αθεϊσμού, του αντισατανισμού, του αντιτσαρλατανισμού, της αποδοχής της επιστημονικής αλήθειας που πηγάζει από την παρατήρηση, το πείραμα και τη φύση.
  Σήμερα, το group αριθμεί πάνω από 21000 μέλη, τα οποία έπαψαν να συζητούν, διότι το θέμα έπαψε πλέον να ενδιαφέρει και ακόμα και οι πιο ενεργοί κουράστηκαν να συμμετέχουν. Από τα group όμως με περιεχόμενο πολιτικού προβληματισμού δε γνωρίζω εάν μπορεί να βρεθούν 2 ή 3 ακόμα στο facebook με τόσα μέλη, και αυτό ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη.

  Αδάμ Σαββίδης (a.k.a. exergy)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: